Megint részegen kapták le az elhízott Mariah Carey-t
Mariah Carey egy londoni klubból távozott bepiálva, a lesifotósok pedig azonnal lecsaptak a bódult énekesnőre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mariah Carey minden bizonnyal szeret mulatozni. Alig telt ugyanis néhány hét azóta, hogy a 39 éves amerikai énekesnőt részegen kapták le, amint elhagyta a sztárok körében nagy népszerűségnek örvendő Mr. Chow éttermét, máris újabb lesifotók láttak napvilágot az ittas díváról.


Carey-t ezúttal egy londoni nightclubból távozóban örökítette meg valamelyik szemfüles paparazzo. A világhírű sztárhölgy kifejezetten bódultnak látszik a róla készült képeken, alkoholtól mámoros mosolya legalábbis arról árulkodik, hogy nem kevés pohárral leguríthatott az este során.

Boldog házasságban él

Ez azonban egyáltalán nem zavarta Nick Cannont, az énekesnő pedig boldogan hajtotta fejét férje vállára.

A pár 2008. április 30-án házasodott össze, és a jelek szerint azóta is harmonikus házasságban élnek.

Mindezt meg is érdemli Carey, aki november elején arra célozgatott Larry King beszélgetős műsorában, hogy bizony neki is bőven kijutott a családon belüli erőszakból.

Előző férje durván bánt vele

Mariah Carey kezét 1993-ban kérte meg Tommy Mottola producer, nem sokkal azután, hogy szerződést kötött vele a férfi CBS Records nevű kiadója.

A díva utalásai szerint azonban kapcsolatuk egyáltalán nem volt problémamentes, talán nem véletlen, hogy három évvel később szétköltöztek, majd 1998-ban el is váltak.

Mellesleg a popsztár a közelmúltban egyre terebélyesebbé váló teste kapcsán került a címlapokra.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mariah Carey-t legutóbb H.A.T.E.U. című dalához készült klip forgatásán kapták lencsevégre, ahol büszkén vállalta bikinijében feltűnően dundi testét.

Ezt is szeretjük