Holtrészegre itta magát a bájos Mariah Carey

Az énekesnő alaposan a pohár fenekére nézett, alig állt ugyanis a lábán, amikor férje oldalán kitántorgott az étteremből.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mariah Carey-t szeptember 2-án örökítették meg, amint elhagyta a sztárok körében nagy népszerűségnek örvendő Mr. Chow éttermét.

A fotók tanúsága szerint a 39 éves amerikai énekesnő alaposan felönthetett a garatra - alig állt a lábán, amikor kitántorgott a szórakozóhelyről.

Persze a sztárok is csak emberek, és ha elkezdenek italozni, a részegség mámoros állapotát ők sem kerülhetik el.

Carey bódult arcát és semmibe révedő, kábult tekintetét látva nagyon valószínű, hogy bizony nem remegett a keze, amikor a szájához emelte az alkohollal teli poharakat.

Férje, Nick Cannon pedig megejtő gyengédségről tett tanúbizonyságot. Kivezette a bizonytalan lépteivel küszködő popsztárt az étteremből, és beültette a gépkocsiba, hogy hazatérve együtt hajtsák fejüket álomra.

Cannon és Carey 2008. április 30-án keltek egybe a Bahamákon, és a jelek szerint házasságuk a mai napig harmonikus.

Úgy érezte, csapdába került

Ez biztosan örömmel tölti Carey-t, aki a kilencvenes évek első felében Tommy Mottola felesége volt. Első albuma készítése közben szeretett bele a producerbe, és 1993-ban álltak az oltár elé.

A kívülállók számára úgy tűnt, az énekesnő nagyon is boldog Mottolával, ám válásuk után a sztár bevallotta, úgy érezte magát, mintha csapdába került volna.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Első házasságának felbomlása zenei stílusára is rányomta bélyegét. Carey ugyanis a kilencvenes évek közepén fordult a hip-hop és R&B felé, amit a producerek eleinte fenntartással fogadtak.

Ám aggodalmaskodásuk teljesen feleslegesnek bizonyult: az énekesnő 1995-ös Daydream című albuma világszerte hatalmas siker lett, a New York Times pedig az év egyik legjobb lemezének minősítette.

Ezt is szeretjük