Mariah Carey menedzsere kitálal az énekesnőről - Milliókat követel a hallgatásáért

Óriási a botrány az énekesnő körül.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Óriási a botrány az énekesnő körül.

Mariah Carey és Stella Bulochnikov munkakapcsolata már hosszú évekre nyúlik vissza: az énekesnő és menedzsere szinte legjobb barátnőknek tűntek a közös fotóikon, a viszonyuk azonban nagyon elmérgesedett az utóbbi időben.

Botránykönyvvel fenyegetőzik az egykori menedzser

A problémát az okozza, hogy Bulochnikov szerint a Grammy-díjas díva többször is elfeledkezett arról, hogy kifizesse hűséges alkalmazottját, aki megunta a noszogatást, és a bírósághoz fordult, hogy hajtsák be az énekesnőn a jogos jussát. De nemcsak emiatt perelte be - állítása szerint Mariah nagyon rosszul bánt vele a közös munkájuk során.

- Stella mindent részletesen dokumentált abból az időszakból, amikor Mariah-val dolgozott. Semmit sem fog visszatartani, úgyhogy van mitől tartania. Ki fog tálalni Mariah szerelmi életéről, a fiatal pasijáról, a folytonos diétájáról, a gyógyszer-, marihuána- és alkoholfüggőségéről. Ráadásul, mialatt együtt dolgoztak, állandóan meztelenül mászkált előtte, nagyon kínos volt - mesélte Stella egy állítólagos ismerőse a TMZ-nek.

Az utóbbi vád miatt tehát szexuális zaklatás ügyében is vizsgálják az énekesnőt, akinek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha el akarja tussolni az ügyet, egykori menedzsere ugyanis dollármilliókat követel a hallgatásáért.

Ezt is szeretjük