Mariah Carey a vegasi lövöldözéskor is csak a külsejével volt elfoglalva - Szétszedik a netezők

Sokakat kiborított a viselkedésével az énekesnő.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mariah Carey-vel élő adásban készített interjút a Good Morning Britain két műsorvezetője, Susanna Reid és Piers Morgan, amikor közölték velük a Las Vegas-i mészárlásról szóló tragikus híreket.

Kiakadtak rá a nézők

Az énekesnőt az otthonában vette a kamera, éppen a karácsonyi műsoráról beszélt, amikor kiderült, milyen tragédia történt nem messze a sztár házától.

Mindenki ledöbbent a mészárláson, mely során 50-en meghaltak és legalább négyszázan súlyosan megsérültek, amikor a Route 91 Harvest zenei fesztiválon egy férfi gépfegyverrel tüzet nyitott a tömeg közepén.

Mariah Carey azonban még ekkor is a saját külsejével volt elfoglalva, dívamódra pózolt a kanapén, miközben sajnálkozott az áldozatok miatt. A Twitteren több százan felhördültek a viselkedése láttán:

"Emberek haltak meg, Mariah Carey meg úgy csinál, mintha egy fotósorozathoz állna modellt", "Annyira hiú ez a nő, hogy még akkor sem vágná rendes pózba magát, mikor ilyen tragédiáról hall. Azt hiszed, ha fekszel, nem látjuk a hurkáid?", "Mariah Carey-nek mindegy, hány ember halt meg, a lényeg, hogy jól nézzen ki a műsorban... Szégyen!" - írták a dühös kommentelők.

Ezt is szeretjük