Cérnavékonyra photoshopoltatta magát Mariah Carey - Szétszedik a rajongók a friss fotóját

A Paper magazin címlapján mintha nem is őt látnánk.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A Paper magazin címlapján mintha nem is őt látnánk.

Mariah Carey híres arról, hogy előnyösebbnek szeretné mutatni magát, mint ahogy a valóságban kinéz: a baj ott kezdődik, hogy nem diétával és tornával szeretne változtatni a külsején, hanem Photoshoppal próbálja becsapni a rajongókat.

Döbbenetes a különbség

Az Instagram-oldalára feltöltött egy új fotót, ami a Paper magazin címlapjára készült, de alig hasonlít rajta magára, úgy megretusáltatta a képet.

A darázsderekat sem tudták mire vélni a követők, ugyanis a legutóbbi koncertjén készült fotókon egyértelműen látszik, hogy az énekesnő nem ilyen karcsú, mint a magazinnak szánt fotókon - ráadásul az arcát is jóval fiatalabbra és kevésbé gömbölydedre photoshopolták.

"Ez egy 20 évvel ezelőtti kép, vagy én látok rosszul?", "Szép ez a fotó, csak kár, hogy nem te vagy rajta", " Én ott voltam a múltkori vegasi koncerten... ez a kép 100%-ban photoshop" - írták a követői.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük