Ők Mariah Carey gyönyörű ikergyerekei - A megszólalásig hasonlítanak egymásra

Moroccan és Monroe nyolcévesek.

mariah-carey-ikrek-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mariah Carey énekesnő, színésznő, nagybetűs díva, ezek mellett viszont édesanya is, akiről csak kevesen tudják, hogy egy nyolcéves ikerpárt nevel. Moroccan és Monroe 2011-ben születtek, a Nick Canonnan való házassága alatt. Azóta sajnos már elváltak, de a gyerekeket közösen nevelik nagy egyetértésben.

Ilyen bájosak a gyerekei

A sztár odavan a csemetéiért, ezért a legtöbb híres anyukával ellentétben ő nem rejtegeti őket a világ elől, hanem szívesen oszt meg róluk fotókat a közösségi oldalain. Tegnap az ikrek Carey stúdiójába látogattak el, ahol segítettek híres anyukájuknak a felvételben - bár valószínűbb, hogy hátráltatták a folyamatot. Ennek ellenére Mariah Carey nagyon örült, hogy vele töltik a napot a csemetéi, látszik rajta, hogy milyen büszke rájuk.

- Roc és Roe! Ti mindig az én kisbabáim maradtok - köszönöm, hogy megismertettétek velem, mit is jelent az igazi szeretetet - írta egy korábbi fotójuk alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Studio time is always a fun time!🎼🥰

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Gyerkőcei anyjuk kiköpött másai, még az arcformájuk és a göndör hajuk is egy az egyben Mariah-t idézi. Annak ellenére, hogy nem egypetéjű ikrek, fia és lánya is a megszólalásig hasonlítanak - persze ez nem sokáig lesz így, hiszen pár év múlva kamaszkorba lépnek, és jobban előjönnek majd a nemi jellegek náluk.

A rajongók nem győzték dicsérni az imádni való triót, akik a rajongók szerint is úgy hasonlítanak, akár három tojás. "Tökéletes gyerekek, Mariah, mintha klónoztad volna őket magadról, hihetetlen, mennyire hasonlítanak rád", "Kis bongyori fürtöskék! Imádom Moroccan és Monroe haját, pont olyan, mint a tiéd volt régebben", "Olyanok vagytok, mint az Aranyfürtöcske és a három medve mese, csak itt ti vagytok a három Aranyfürt" - írták a lelkes hozzászólók a fotója alá.

Fotón George és Amal Clooney ikrei

Végre megmutatták az ikrek arcocskáját is.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük