Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok

Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.

Mariah Carey igazi, nagybetűs díva, aki kilencvenes évek elején robbant be a köztudatba, és azóta a világ legnagyobb énekesnői közé küzdötte fel magát.

Mariah Carey ikrei így megnőttek

A sztárt 32-szer jelölték Grammy-re, ötször pedig meg is kapta a díjat. Az All I Want For Christmas is You című dala máig a világ legnépszerűbb karácsonyi slágere, amit ünnepi időszakban agyonjátszanak hazánkban is a rádiók. Azt azonban már kevesebben tudják róla, hogy két gyereket nevel, a hétéves Monroe-t és Maroccant. Az ikrek az előző házassága alatt születtek, Nick Canontól, a pár azonban 2016-ban beadta a válókeresetet.

Ennek ellenére fontosnak tartják, hogy közösen neveljék a kicsiket, és előttük igyekeznek egységet alkotni. A vörös szőnyeges eseményekre is közösen viszik el őket: a Nickelodeon csatorna díjátadóján például minden évben részt vesznek, sőt, össze is öltöznek a csemetéikkel. Monroe és Maroccan nagyot nőttek, mióta nem láthattuk őket. Szerencsére az énekesnő most megosztott egy fotót, mely Tajpejben készült róluk - nézd meg a közös, családi felvételeiket, melyeken híres anyukájukkal cukiskodnak.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük