Mariah Carey csillogó estélyibe préselte formás idomait - Irtó szexi volt a koncertjén

Mariah Carey a friss fotók tanúsága szerint fogyott is.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Mariah Carey a friss fotók tanúsága szerint fogyott is.

Mariah Carey tegnap a londoni O2 Arénában adott koncertet, ahová egy gyönyörű, testhez álló, ezüstös estélyiben érkezett. Kétségkívül irtó dögösen nézett ki a feszes ruhában, melybe formás idomait préselte, de a rajongóknak rögtön szemet szúrt, hogy a 47 éves énekesnő mintha karcsúbban lépett volna a színpadra, mint pár hónappal ezelőtt.

Mindez nem véletlen, hiszen a Page Six nevű bulvárlap értesülései szerint Mariah Carey titokban gyomorszűkítő műtéten esett át, az operációnak köszönhetően pedig fogyni kezdett, ám hivatalosan egyelőre nem erősítette meg ezt a szóbeszédet. Annyi biztos, hogy remekül nézett ki a fellépésen, néhány órával azok után, hogy megkapta élete első Golden Globe-jelölését a The Star című animációs film betétdaláért.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Mariah Carey milyen szexi volt tegnap a koncertjén, de mutatunk néhány régebbi fotót is, hogy eldönthesd, tényleg fogyott-e az elmúlt hetek során.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük