Schwarzi neje ijesztően hasonlít a Terminátorra
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger 53 éves felesége smink nélküli, eltorzult arca nem igazán illik egy first ladyhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Maria Shriver neve talán nem cseng ismerősen a magyar közönség számára, férjét viszont az egész világon - így nálunk is - jól ismerik, aki nem más, mint Arnold Schwarzenegger.

A Terminátorból 2003-ban Kalifornia kormányzójává előlépett sztár felesége bizony nem minden fotóján fest úgy, mint ahogyan lelki szemeinkkel elképzelnénk az állam első asszonyát.

Mire jó egy névjegykártya

Valószínűleg a már sokat látott lesifotós is megijedt, amikor megörökítette Schwarzi feleségét, amint épp egy névjegykártyával próbál valamit fogai közül kipiszkálni autója visszapillantó tükrében.

A nem túl kecses mozdulat közben arca úgy eltorzult, hogy a fotó alapján leginkább a férje által életre keltett Terminátorra emlékeztet. Azt nem tudni, melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás: felesége grimaszaiból merített-e ihletet a sztár a robotszerű lény megformálásához, vagy neje irigyelte meg férje akciófilmbéli vonásait.

Szépségkirálynőből Terminátor

Komolyra fordítva a szót, Maria Shriverről nagyon nehéz igazán jó fotót találni, pedig korábban még szépségversenyt is nyert az 53 éves sztárfeleség - lehet, hogy egyszerűen csak nem fotogén.

Talán kevesen tudják róla, hogy mielőtt 1986-ban hozzáment az akcióhőshöz, újságíróként dolgozott, később pedig több televíziós csatorna hírműsorát is vezette.

Amióta azonban férjét megválasztották, főállásban a first lady státusszal együtt járó teendőket látja el, persze csak a család mellett.

Ugyanis az évek során a sztárpárnak nem kevesebb mint négy gyermeke született: a legidősebb, Katherine 20 éves, a legfiatalabb, Christopher pedig idén tölti a 13. évét.

Ezt is szeretjük