Anyaként is piszkosul szexi a 41 éves Maria Grazia Cucinotta
A dús idomairól híres Maria Grazia Cucinotta megörvendeztette a velencei fotósokat néhány merész pózzal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 41 éves Maria Grazia Cucinotta a 66. Velencei Filmfesztiválon, a Baaria című, Giuseppe Tornatore rendezte filmdráma bemutatóján dobta be a nehéztüzérséget néhány kacér csók kíséretében. Képzelhető, hogy tolongtak a látogatók és fotósok vörös szőnyeges pózolásánál.

A szicíliai bombázó tisztában van nem mindennapi adottságai vonzerejével

Szemmel látható, hogy a cseppet sem szégyellős színésznő nagyrészt formás idomainak köszönheti eszméletlen népszerűségét, de bőséges filmtermését végignézve azért a tehetséget sem vitathatjuk el tőle.

Negyvenen túl is a testével hódít

A 177 centis, dús idomokkal megáldott bombázó modellként kezdte karrierjét a milánói kifutókon, de 23 évesen már színésznőként debütált a Vacanze di Natale című olasz komédiában.

Arca a magyar nézőknek se ismeretlen, számtalan európai filmben láthattuk, legismertebb alakítását a Neruda postása című 1994-es Oscar-díjas moziban nyújtotta.

A nemzetközi elismeréssel a szépséges színésznő ázsiója is megugrott, sorra kapta a hazai felkéréseket – A Fenevad napja, Salamon, a zsidók királya, Pompei - Egy város pusztulása -, de nagy amerikai produkciókban is feltűnt, például A világ nem elég című James Bond-filmben.

Már foglalt

Bár romantikus vígjátékban és bibliai drámában egyaránt megállja a helyét - a Mária Magdolna című olasz tévéfilmben például a címszereplő rosszéletű nőt alakította -, egyetlen dolog azonban mindegyikben közös: csábító idomait eddig még mindig be kellett vetnie.

Számtalan férfirajongójának azonban bizonyára rossz hír, hogy vele kapcsolatban sajnos a mindent a szemnek, semmit a kéznek az aranyszabály. A talján díva ugyanis 1995 óta a producer Giulio Violati boldog felesége, valamint egy 14 éves kiskamasz, Giulia büszke mamája.

A sztármami a negyedik ikszen túl is hihetetlenül kapós a szakmában, ebben az évben is négy különböző filmben szerepelt, és jövőre sem lesz oka panaszra. Legközelebb a 2010 nyarán mozikba kerülő The Coffin című horrorfilmben villant újra.
Ezt is szeretjük