Margit hercegnő 20 éves unokájából gyönyörű nő lett: Margarita Vilmos és Katalin cuki koszorúslánya volt

Mutatjuk Margit hercegnő unokáját, Margaritát.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő húgának, Margit hercegnőnek összesen négy unokája született: Samuel Chatto 1996-ban, Arthur Chatto és Charles Patrick Armstrong-Jones 1999-ben, Lady Margarita Armstrong-Jones pedig 2002-ben.

A kislány unokáját sosem foghatta meg a kezében, ugyanis Margarita a nagymamája halála után három hónappal született meg. 

Margit hercegnő unokája, Margarita

Még kislány volt, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén részt vett koszorúslányként, az esküvőn készült képek akkor körbejárták a világsajtót, így 2011-ben sokan megismerhették az arcát. A Buckingham-palota erkélyéről is bátran és hatalmas mosollyal integetett az embereknek. Mára egy gyönyörű, felnőtt nő lett belőle. Az alábbi kép még a Tatler magazin exkluzív partiján készült róla.

GettyImages-1438996593
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Jelenleg a trónöröklési sorrend 26. helyén áll, így elég kicsi az esélye, hogy ő legyen egy nap Nagy-Britannia királynője. Emiatt elég visszavonultan éli az életét, persze a legfontosabb eseményeket nem hagyja ki, ott volt például Harry és Meghan 2018-as esküvőjén, illetve Erzsébet királynő temetésén.

Jelenleg az Oxford Brookes Egyetem hallgatója, bár még piszkosul fiatal, ennek ellenére már megalapította saját ékszergyártó vállalkozását, a Matitát, kézzel gyártja a kiegészítőket. Másik nagy szenvedélye a fotózás, csakúgy mint Katalin hercegnének. Képeit az alábbi Instagram-oldalon nézheted meg. 

Margit hercegnő fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép lány volt Margit hercegnő fiatalon!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük