Jó csere volt? Ez a színésznő lesz az RTL Klub sorozatának új főhőse
Marg Helgenberger távozása után Elisabeth Shue érkezik a CSI-ba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy mi is beszámoltunk róla, augusztusban bombaként robbant a hír, hogy a dögös helyszínelő, Marg Helgenberger 11 év után távozik a CSI - A helyszínelők csapatából.

Marg Helgenberger
Elisabeth Shue

Catherine Willows megformálóját az idei szezon 12. részében láthatják utoljára a rajongók, a színésznő ugyanis a továbbiakban inkább a színpadon akarja bizonyítani tehetségét.

Elisabeth Shue lesz az új szereplő

A napokban a nálunk a  Viasat3-on és az RTL Klubon futó sorozat készítői nyilvánosságra hozták, hogy a széria új női karakterét Elisabeth Shue fogja életre kelteni.

- Bár nehéz megválni a kétségkívül szerethető Willows karakterétől, új, izgalmas kalandba kezdhetünk bele egy olyan csodálatos színésznővel, mint Elisabeth Shue - nyilatkozta Carol Mendelsohn, a sorozat egyik producere.

A 48 éves sztárt legtöbben az 1995-ös Las Vegas, végállomás című filmből ismerik, ahol nem kisebb sztár volt a partnere, mint Nicolas Cage.

Alakításáért Oscar-díjra is jelölték a legjobb színésznő kategóriában, és bár a szobrot végül nem ő vitte haza, több szakmai díjat magáénak tudhat a mozi révén. De már a sorozatok terén is van tapasztalata: a nyolcvanas évek közepén a Call to Glory széria 23 epizódjában játszott.

Visszatér még a sorozatba

Ugyanakkor Helgenberger rajongóinak sem kell búslakodniuk, hiszen a dögös színésznő elmondta, nem feltétlenül végleges a búcsú, úgy tervezi, visszatér még egy-egy rész erejéig.

Ezt is szeretjük