Fotókon Maradona gyönyörű lányai - Ők a legendás futballista büszkeségei
Maradona három szép lánygyermek büszke édesapja.

maradona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diego Maradona, a világ egyik legprofibb futballistája és futballedzője szép sportolói karriert tudhat a háta mögött, sokan a mai napig őt tartják a valaha élt legprofibb játékosnak.

Fotókon Maradona lányai

Az argentin sztárt sokáig ötgyerekes édesapaként tartották számon, ám 2019 tavaszán ügyvédje bejelentette, hogy Kubában még van három gyermeke három különböző nőtől, mind a hármójukat szeretné a nevére venni, de azóta sem történt semmi fejlemény az ügyben, így semmilyen információ nem található róluk egyelőre.

Azonban a másik öt gyermekéről igen: a házasságából két lánya van, Dalma 1987-ben, Giannina 1989-ben született, házasságán kívül született még egy lánya, Jana, ő 1996-ban látta meg a napvilágot, két fia is van a sztárnak, Diego Sinagra 1986-ban, Diego Fernando 2013-ban született.

Azt nem jelentették be, hogy a Kubában élő gyermekei milyen neműek, így egyelőre a sztárnak a lánygyermekei közül a már ismertet tudjuk megmutatni. Közülük a legidősebb Dalma, aki egy igazi szőke bombázó, ahogy ez az alábbi fotón is látható.

Dalma már kicsi kora óta arról álmodozott, hogy színésznőként keresi a kenyerét, az is lett, áprilisban ünnepelte 32. születésnapját. 2018-ban házasodott össze Andres Caldarellivel, akitől született egy gyermeke, Roma 2019-ben jött a világra.

Dalma édestestvére, Giannina is nagyon csinos nő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Repost @delapazoficial ・・・ Y llego el día... todo llega🌈💘🧲🧿🤲🌙💕❤️👑 Desde mañana pueden encontrar en Savio y el sábado en Dardo Rocha, la colección AMOR 💖 Fue un gran desafío llegar a dejar todo impecable. La Colección tiene muchos detalles, insumos aportados por @giamaradona de sus viajes, trabajo de orfebrería y un cuidado especial pieza por pieza. Al momento de generar la muestra inicial, es Giani como les dije, quien durante horas le da vuelta para que quede perfecta para producir. Es un lindo mix🌈 entre su estética y @delapazoficial 🧿🧲, espero les guste tanto como a nosotras 🤲♥️. El sábado vamos a estar en el local por la tarde con Giani, quien viene? Le pedimos sorteo?! 🍀 #delapaz #GM #propositos #accesoriosconsignificado #hechoamano #graciasmasporfavor 🆂🅸🅸🅸🅸🅸 🆂🅸🅸🅸🅸🅸 🅷🅰🅶🅰🅼🅾🆂 🆂🅾🆁🆃🅴🅾!!!!!!!!!! ❤️🙌🏻😍🙏🏻

G⃣I⃣A⃣N⃣ M⃣A⃣R⃣A⃣D⃣O⃣N⃣A⃣🧿 (@giamaradona) által megosztott bejegyzés,

Sergio Agüero argentin labdarúgó menyasszonya volt 2008 és 2012 között, még egy gyermekük is született, Benjamín 2009-ben látta meg a napvilágot, végül a sztárpár útjai elváltak egymástól.

A 23 éves Jana Maradona a legfiatalabb lánya a sztárnak, nővéreihez hasonlóan ő is nagyon csinos lány. Instagram-oldalára rendszeresen posztol, követői is rendszeresen dicsérik, hogy milyen gyönyörű. Az ő magánéletéről nem lehet sokat tudni, közösségi oldalából kiindulva a huszonévesek átlagos életét éli, sokat szórakozik, igazi életvidám egyéniség.

Luka Modric és családja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családja van a horvát futballistának, Luka Modricnak.

Ezt is szeretjük