Gigasztárok elképesztő botrányai

Perverzió, gyilkosság, családon belüli erőszak, válás. Íme, négy híresség, akinek botrányos viselkedése nem maradt titokban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nevelt lányból feleség

Woody Allen párkapcsolata 1992-ben ért véget Mia Farrow-val, miután a színésznő megtalálta a rendezőnél a korábban közösen nevelt lányukról, Soon-Yi Previnről készült meztelen fotókat. Farrow és Allen a 12 együtt töltött év alatt nem házasodtak meg, de született egy közös gyermekük, kettőt pedig örökbe fogadtak.

A botrány kirobbanása után egy elhúzódó pereskedés vette kezdetét a gyermekek felügyeleti jogáért, Farrow többek között azt állította, hogy a rendező az egyik nevelt lányukat is zaklatta, aki akkor mindössze hét éves volt.

Ezeket a vádakat a bíróság végül ejtette, de a pert Mia Farrow nyerte meg. 2005-ben Allen egy, a Vanity Fairnak adott interjúban azt mesélte, hogy élete egyik legszerencsésebb eseményének tartja azt, hogy akkori párja megtalálta az eltitkolt meztelen fotókat.

Hiszen utólag visszatekintve ez az esemény egy fordulópont volt az életében, ami szerinte egyértelműen a jó dolgok felé vezette. Az akkor 56 éves rendező ezek után nyíltan vállalta párkapcsolatát az akkor 22 éves dél-koreai lánnyal.

Ám azt hozzá kell tennünk, hogy hivatalosan Allen sosem volt a nevelőapja Soon-Yi Previnnek, aki pedig sosem tekintett apjaként a rendezőre. 1997-ben házasodtak össze, és azóta két gyermeket fogadtak örökbe.

Egy durva válás

Bill Murray 1981-ben vette feleségül Margaret - Mickey - Kelly-t, akit végül 13 év után hagyott el, mert beleszeretett Jennifer Butlerbe. Kelly-től való válása azonban csak két év múlva vált hivatalossá, Butler kezét pedig csak ezek után kérte meg. Négy gyermekük született, ám tavaly nyáron felesége benyújtotta a válópert, és kitálalt mindent.


Jennifer Murray szerint férje súlyos alkoholista és drogfüggő lett, akinek szexuális viselkedése egyre betegebbé vált, nem beszélve arról, hogy a verbális és fizikai erőszak révén rettegésben tartotta egész családját. A sztár felesége kétségbeesésében 2006-ban elköltözött gyermekeivel, miután Bill Murray durván megverte, amit később csak úgy kommentált, hogy feleségének nagyon nagy szerencséje volt, amiért nem ölte meg. A válóper gyorsan lezajlott, egy hónappal később pedig családja megszabadult az eltorzult személyiségű komikustól, aki agresszív viselkedése miatt távoltartási végzést kapott a bíróságtól. A család anyagi kárpótlásul 7 millió dollárt tehetett zsebre.

Hulla a szemetesben

Alain Delon, a sármos francia szívtipró a magánéletben korántsem volt olyan lehengerlő, mint a vásznon. A hatvanas években Romy Schneiderhez fűzték gyengéd érzelmek, de időközben már arról suttogtak, hogy titokban a Velvet Underground énekesnője, Nico a szeretője. A botrányra sem kellett sokat várni, 1962-ben Nico egy gyermeknek adott életet, akiről azt állította, hogy Delon az apja. A színész ezt tagadta, a gyereket pedig végül Delon szülei nevelték fel.


1968-ban újabb botrány sokkolta a világot, ugyanis megtalálták a sztár fejbe lőtt testőrének hulláját a háza melletti kukában. A színész egyik korzikai gengszterbarátját vád alá helyezték, de a rendőrség Delont is kihallgatta, annak ellenére, hogy amikor a gyilkosság megtörtént, ő éppen St. Tropez-ban forgatott. Az ügy részletei a mai napig homályosak. Annyi biztos, hogy a maffiakapcsolatokkal rendelkező Alain Delon sok akkori híresség és politikus szennyesét kiteregette, de azt, hogy pontosan mi is állhatott a gyilkosság hátterében, és mi köze volt neki hozzá, továbbra sem lehet tudni.

Perverz orgia

Boy George, a nyolcvanas évek ünnepelt diszkósztárja jelenleg életfogytiglani börtönbüntetéssel néz farkasszemet, ami meg is látszik rajta - Boy George ugyanis az elmúlt időszakban szörnyen elhízott, arca pedig iszonyatosan megviseltnek látszik. A néhány éve drogbotrányba keveredett énekes 2007-ben egy férfiprostituáltat hívott egy lakásba, azt állítván neki, hogy meztelen fotózást szeretne. A 28 éves norvég Audun Carlsen vállalta a munkát, ám Boy George nem bírt magával, és a falhoz bilincselte.


Carlsen ezek után megpróbált megszökni, de az első kísérlet sikertelen volt, a zenész pedig ekkor egy fémlánccal verte el kegyetlenül. A perverz orgia azonban nem tartott sokáig, a norvég férfinak ugyanis végül sikerült elmenekülnie egyetlen alsónadrágban a házból, és azonnal riasztotta a rendőrséget.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Boy George a későbbi bírósági tárgyalás során tagadta a vádakat, miszerint bántalmazta és bebörtönözte volna a prostituáltat. A HIV-pozitív Carlsen sérüléseit pedig azzal magyarázta, hogy a nagy hidegben csakis legyengült szervezete miatt szerezte őket. A bírósági tárgyalás jelenleg is zajlik, és könnyen meglehet, hogy ezek a sztár utolsó napjai a rácsokon kívül.

Ezt is szeretjük