Bizarr fotó! Madonna arca hihetetlenül szőrös
Mi lehet az oka?
A legújabb hírek szerint a válófélben lévő Madonna külseje megint kisebb vihart kavart.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Madonnát sok vonatkozásban trendszabónak tartják, azért követett és még mindig követ el olyan divatbaklövéseket, amiken csak ámul az ember.

Jelen esetben tekintsünk el attól, hogy botrányos módon kigyúrta magát a koncertsorozatára, melytől szinte elveszítette minden nőiességét.

Koncentráljunk inkább legutóbbi megjelenésére: a napokban mutatták ugyanis be élete első rendezését, a Filth &Wisdom, vagyis Mocsok és bölcsesség című vígjátékot, mely három londoni fiatal élete köré szerveződik.

Az énekesnő kinézetén a hétfői amerikai premieren, melyen olyan illusztris vendégek tették tiszteletüket, mint Naomi Watts, Jessica Alba, Brooke Shields és Lindsay Lohan, első pillantásra semmi kifogásolnivaló nem volt.

Csak nem férfi lesz belőle?

Egyszerű, ízléses fekete Dolce & Gabbana ruhája és visszafogott sminkje a nőiesebb énjét helyezte előtérbe. Azonban ha valaki jobban megnézte az arcát, akkor igencsak kínos felfedezést tehetett: a sztár feltehetően elfelejtette legyantázni arcszőrzetét, így aztán apró kis pihék borították a szája körül.

És az már csak hab volt a tortán, hogy Chanel márkájú cipője is felháborodásra adott okot, hiszen a magas sarkú topánka sarkai tulajdonképpen stilizált pisztolyok voltak. Erőszakellenes csoportok természetesen azonnal megragadták az alkalmat, hogy az ötven éves énekesnőt kritizálják, kiemelve azt a tényt, hogy éppen az utóbbi időben drámaian megnőtt a szigetországbéli gyilkosságok száma, melyeket fiatalok ellen követtek el.

- Mélységesen fel vagyok háborodva. Ennek semmi köze a divathoz, sokkal inkább ahhoz, hogyan népszerűsítsük a kézifegyvereket és hogyan tegyük azokat elfogadottá – nyilatkozta az Anyák a gyilkosság és agresszió ellen egyesület alapítója.A Chanel szóvivője viszont elmondta, bár a cipő, ami előreláthatóan 2000 dollárba kerül, még nem kapható a boltokban, máris óriási az érdeklődés utána.
Ezt is szeretjük