Ez kínos! Madonna mindenki szeme láttára esett hasra
Madonna a családjával síelt Svájcban, ám kiderült, ezt a sportot nem neki találták ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna a színpadon minden egyes alkalommal korát meghazudtoló módon bizonyítja, hogy mennyire fitt, ám úgy tűnik, vannak olyan sportok, amelyeket nem neki találtak ki.

Fiatal párjával és gyermekeivel nemrég a síelést próbálta ki, és többször is hatalmasat esett.

Csak botladozott

Madonna minden bizonnyal 25 éves barátjának és háttértáncosának, Brahim Zaibatnak szeretett volna bizonyítani, amikor sítalpat ragadott, és családjával nekivágott a svájci Alpoknak.

A kiruccanás azonban nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna, ugyanis míg 16 éves lánya, Lourdes, kisfia, Mercy és jelenlegi kedvese a profikat megszégyenítő módon siklott a havon, addig az énekesnő csak botladozott.

Az 54 éves sztár fekete overallt húzott, a sötét fejvédővel és a hatalmas szemüveggel pedig minden bizonnyal a fotósok elől igyekezett volna elbújni - sikertelenül.

Nem úgy sikerült, ahogy szerette volna

A paparazzóknak még azt is sikerült megörökíteniük, amint többszöri próbálkozás után hasra esett. Arcán csalódottság és türelmetlenség tükröződött, miközben igyekezett a hóból feltápászkodni párja segítséget nyújtó keze által.

A kikapcsolódást a jelek szerint az énekesnő 2009-ben adoptált kisfia, a hatéves Mercy élvezte a legjobban, akit külön tanár oktatott a téli sportra.

Madonna és kedvese egyébként már két éve alkot egy párt, néhány hónapja pedig már az eljegyzésükről szóltak a pletykák. A hírt egyik fél sem erősítette meg.

Ezt is szeretjük