Fotó! Elképesztően csúnya Madonna karja
Ő sem hibátlan
Az énekesnő enyhén szólva is túlzásba vitte az edzést, karja ugyanis megdöbbentően rondán fest.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonnát július 26-án, az esti órákban örökítette meg egy lesifotós Londonban, az ötvenéves amerikai énekesnő pedig alaposan megdöbbentette a világot és a rajongóit. 


Fehér felsője ugyanis látni engedte a popdíva ijesztő és csúf karjait, amiket már korábban is sikerült közszemlére tennie.

Ám a mostani fotók a legborzalmasabbak azok közül, amik eddig készültek róla. Egyértelműen látszik, hogy a szupersztár jócskán túlzásba vitte az edzést - hiába az egészséges életmód, ha attól ilyen izmossá, eressé és inassá válnak végtagjai.

Madonna közismerten fanatikus módon áll a testmozgáshoz: hetente hatszor, alkalmanként két-két órát edz.

Titokban plasztikáztatott?

A fiatalságért és az egészségért pedig bármit hajlandó megtenni - nem véletlenül merült fel a gyanú, hogy titokban már nemegyszer plasztikáztatott.

Ő maga felettébb elgondolkodtató módon kerüli a témát. Amikor ugyanis rákérdeztek esetleges szépészeti beavatkozásaira, csak annyit válaszolt: nem ellenzi a plasztikáztatást, csak beszélni nem szeret róla.

Egyes vélemények szerint Madonna többek között az arcát is megműttette. Ám természetellenesen sima bőrét látva az is nagyon valószínűnek tűnik, hogy botoxinjekciók segítségével igyekszik megszabadulni a kellemetlennek vélt ráncoktól.

Madonna jelenleg Sticky & Sweet Tour nevezetű show-ja vége felé közeledik. Ez az énekesnő nyolcadik turnéja, apropóját pedig a tavaly megjelent Hard Candy című albuma adta.

Augusztus 22-én a popdíva hazánkban is fellép, a turné pedig szeptember elején zárul egy Tel-Aviv-i koncerttel.

Ezt is szeretjük