Madonna ijesztően vén és bajusza is nőtt
Hihetetlen fotóval
Szemmel láthatólag nem egy könnyű évet zárt a 2008-ban ötvenéves Madonna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg 2008 januárjában még nem gondolta Madonna, hogy egy évre rá elvált asszonyként fog a világ szeme előtt állni, még ha voltak is nézeteltérések közte és brit filmrendező férje, Guy Ritchie között.

A tavalyi év bizony nem csak jó dolgokat tartogatott a pop nagyasszonya számára, bár azokból is akadt: végre megjelent 11. stúdióalbuma Hard Candy címmel. Augusztusban pedig világ körüli turnéra indult Sticky & Sweet fantázianév alatt, mely 280 millió dolláros – mintegy 54 milliárd forint – bevételével minden idők legsikeresebb koncertkörútja lett.

Emellett rendezőként is debütált: februárban a Berlinálén mutatták be játékfilmjét, a Filth and Wisdomot. Majd áprilisban a Cannes-i Filmfesztiválon vetítették először az általa írt és rendezett dokumentumfilmet, az I Am Because We Are-t, melyben a Malawiban élő árvák sanyarú sorsát tárja a nézők elé.

Egyszer fent, máskor lent

Szakmailag tehát igazán nem lehetett oka panaszra, ám a magánéletével már nem állt ilyen fényesen: már a Cannes-ban készült képek láttán is, ahol férje társaságában jelent meg, sokakban éledt gyanú, hogy a sztárpár házassága már nem a régi. A popsztár ugyan hevesen tagadta a vádakat, de őszre kiderült: igaza volt a kétkedőknek, Madonna beadta a válópert, és azóta már külön utakon járnak egykori kedvesével.

Bár exével azon igyekeznek, hogy közös gyermekeiket a lehető legkevésbé viselje meg szétválásuk, azért az egyértelműen látszik, a stressz őt magát nem kímélte. A válási procedúrával járó idegeskedés láthatólag ott hagyta nyomát az énekesnőn, akiről sorra készültek az egyre borzasztóbb képek.

Ezek némelyikén egyenesen ijesztően hat sápadt és beesett arcával, megereszkedett vonásaival és csapzott öltözékével, és ember legyen a talpán, aki első pillantásra felismeri a megöregedett asszonyban korunk legnagyobb szupersztárját.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ráadásul valamitől - talán hormonkezeléstől vagy esetleg a klimaxtól - mintha szőrösebb lenne, mint valaha. Az pedig egyenesen bizarr, hogy nem törődvén a sötét szőrszálakkal, teljes lelki nyugalommal rúzsozza ki száját, és lép a nagyközönség elé.
Ezt is szeretjük