Íme, Madonna újabb forró leszbikus csókja
Bevállalta ezt is
Úgy látszik, a világsztár mindent bevet, hogy megőrizhesse a pop királynője címet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vehetjük szimplán exhibicionizmusnak, manipulatív húzásnak vagy akár kétségbeesett kapálózásnak is, hogy megőrizze hírnevét az erős konkurenciaharcban – mindenesetre Madonnának még mindig sikerül magára terelnie a figyelem fókuszát.

Annak ellenére képes ezt újra és újra megtenni, hogy tulajdonképpen nem igazán van ütőkártya a kezében, hiszen ami a skandalumokat illeti, mindent bevetett már a szent cél érdekében.

Francia csók Franciaországban

A leszbikus csók sem újkeletű dolog tőle, emlékezzünk csak a néhány évvel ezelőtti MTV gálán nagy port kavart jelenetre, ahol a pop két ifjú üdvöskéjével, Britney Spears-szel és Christina Aguilerával keveredett forró színpadi akcióba.

Minden bizonnyal lemérte az akkori reakciókon, hogy rendkívül megnőtt iránta az érdeklődés, így aztán nem szégyellte megismételni a botrányt, ezúttal egy párizsi koncerten.

Az ötven felé közeledő sztár, aki nem mellesleg háromgyerekes anyuka, ezúttal egy háttértáncosát ragadta meg az izgalom hevében, és tapadt rá a fiatal lány ajkaira, lelkes, hogy amúgy franciásan összegabalyodjon vele a nyelve - 1500 fős közönsége legnagyobb örömére.

Persze nem ez volt az első jól megtervezett akció, mellyel tizedik, Hard Candy című stúdióalbumát promotálja. Múlt héten például a 4 Minutes dalának előadása alatt végig duett-társával, Justin Timberlake-kel enyelgett intim közelségben, akinek, valljuk be, inkább az anyja, mintsem szeretője lehetne.

No, de nem ő lenne Madonna, ha nem dobná be folyton folyvást bájait, hogy örökre fején viríthasson a popkirályság tündöklő koronája.

Ezt is szeretjük