A 65 éves Madonna valódi arca: Photoshop nélkül már csak ritkán látni

Madonna születésnapja alkalmából egy közeli barátnője osztott meg olyan képeket, amelyeken nincs semmi Photoshop.

Madonna photoshop nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

2023. augusztus 16-án 65 éves lett Madonna. A pop királynője közeli barátnőjével ünnepelt Portugáliában, Maha Dakhil tett ki róla Photoshop-mentes képeket.

Manapság ritka, hogy az énekesnőt olyan felvételeken lássuk, amelyeket nem manipuláltak valahogyan utólag. Az Instagram-képein és a TikTok-videóin is filtereket szokott használni.

Madonna Photoshop nélkül

A tehetségkutató ügynök, Dakhil posztjában viszont a valódi arcát láthatjuk. A bejegyzés egy közös közeli képet és egy távolabbról fotózott felvételt tartalmaz.

A kommentelők kiszúrták, hogy Madonnának ez a természetes megjelenése, meg is jegyezték, mennyivel szebb így. Valaki azt írta, nagyon örül, hogy végre egy érintetlen felvételt látni róla.

A saját Instáján mostanság máshogy fest, oda olyan portréképeket tölt fel, amelyeken egyértelműen látszik, hogy valamilyen applikáció által manipuláltak. 

Kristin Davis arca

Kristin Davisről, a Szex és New York Charlotte-járól már egy ideje pletykálták a rajongók, hogy plasztikáztatott, amikor 2021-ben megjelent az És egyszer csak... első évada az HBO Maxon, többen fel sem ismerték.

A Szex és New York színésznője a plasztika után így néz ki: a rajongók sem ismerték fel Kristin Davist

Kristin Davis nyíltan beszélt az arcfeltöltéséről.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük