Jennifer Lopez szexi, fehérneműs képeinél megszaladt a Photoshop: Melania Trumpnak nézték többen hirtelen

Jennifer Lopez erősen photoshopolt képei nem mindenkit nyűgöztek le.

jlo-és-melania-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Intimissimi tavaly ősszel Heidi Klumot és lányát kérte fel egy kampányához, idén Jennifer Lopezre esett a választásuk.

A díva az Instagramján meg is osztotta a fehérneműs képeit, amelyeken a cég legújabb kollekciójának darabjait viseli. Sokan imádták a fotókat, de többen megjegyezték, hogy a túlzásba vitt Photoshop miatt J. Lo nem hasonlít önmagára.

Jennifer Lopez képein megszaladt a Photoshop

Az 53 éves sztár a 2023-as tavaszi kollekció arca lett, közösségi oldalára négy nagyon dögös felvételt osztott meg, egy pink színű csipkefehérneműt és selyemköpenyt viselt. Rengeteg rajongója odáig volt a fotókért, azonban a posztjának nyitóképe többeket megzavart a túlzásba vitt Photoshop miatt.

"Azt hittem egy másodperc erejéig, hogy Melania Trumpot látom!" - írta egy hozzászóló, majd többen alákommentelték, hogy ők is összekeverték J. Lót az egykori first ladyvel, annak ellenére, hogy a való életben nem is hasonlítanak annyira egymásra.

Egy kommentelő amiatt kritizálta, hogy szerinte a sztár nem tud méltósággal megöregedni. Itt megjegyeznénk, hogy szerintünk nincs azzal semmi baj, ha egy nő ötven felett annyira szexinek érzi magát, hogy megmutatja a testét, azonban a túlzásba vitt retusálás nem feltétlenül jó ötlet. Amellett, hogy ezzel a trükkel becsapja önmagát, mások fejébe is egy hamis ideált ültet.

Bár a többi képen is látszanak a szerkesztés nyomai, azokon Lopez már sokkal jobban emlékeztet önmagára.

J. Lo és Ben Affleck otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, a sztárpár melyik Los Angeles-i otthont vásárolta meg.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük