Fotókon Madonna új, kaliforniai luxusvillája: még külön termálfürdője is lett
Madonna új otthonát megmutatjuk kívül-belül.

madonna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna, a popzene koronázatlan királynője Kalifornia legelitebb környékén vásárolt magának egy új házat, írta meg a New York Post. A 62 esztendős díva Hidden Hills új lakosává vált, olyan sztárok szomszédságába került, mint Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Ozzy Osbourne vagy Britney Spears. Az 1161 négyzetméteres ingatlant eredetileg 25 millió dollárért, azaz 7,538 milliárd forintért árulták, de végül 19,3 millió dollárra, átváltva 5,819 milliárd forintra lealkudta az árát.

Fotókon Madonna új otthona

Az énekesnő The Weekndtől, korunk egyik legnépszerűbb slágergyárosától vásárolta meg a luxusvillát, amelyben összesen hét háló és 11 fürdőszoba található. Mint a legtöbb amerikai házat, ezt is tágasra alakították ki, a modern stílus alapján rendezték be, így elsősorban a fehér színek és a magasfényű bútorok dominálnak. Külön borospince, házimozi, kosárlabdapálya, illetve termálfürdő is tartozik az 1,2 hektáros birtokhoz.

A lap információi szerint Madonna április 9-én köttette meg az üzletet, így még friss háztulajdonosnak mondható. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű az új háza.

Ezt is szeretjük