Madonna botrányos felvételt osztott meg magáról - 30 éves videót posztolt
Az énekesnő nagy port kavaró felvételt osztott meg.

madonna-like-a-prayer-video-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna már négy évtizede igyekszik kivágni a biztosítékot a rajongóinál: az énekesnő elárulta, hogy imád polgárpukkasztó szetteket viselni, és nem a szabályok szerint játszani, hogy lássa, meddig mehet el - és az sem érdekli, ha a követői elpártolnak tőle a viselkedése miatt.

Túl messzire ment

A Like a Prayer című videójával azonban túl messzire ment. A csatornák sokáig nem voltak hajlandóak lejátszani a klipet, melyben egy színes bőrű szentet csókolgat, lángoló keresztekkel a háttérben. A nagy port kavaró felvételt pontosan harminc évvel ezelőtt adták ki, Madonna pedig természetesen megemlékezett a jeles alkalomról az Instagram-oldalán is.

- Harminc éve adtam ki a Like a Prayert. A videó hatalmas botrányt kavart, mindenhol letiltották a felvételt. De én már csak ilyen vagyok. Még a Pepsi-reklámomat sem adták le, mert azt mondták rá, túlságosan illetlen. Szóval boldog születésnapot a dalnak és az illetlenségemnek! Már tegnap posztolni akartam, de minő meglepetés - letiltott az Instagram. Szinte sokként ért - írta viccesen az énekesnő.

Madonna természetesen nagyon másként fest a felvételen, mint manapság, de a változás nemcsak az eltelt évek számlájára írható, hanem a plasztika is alaposan közrejátszott a dologban. Ráadásul a videóban még az eredeti, sötét hajával látható, csak később váltott szőkére - amihez egyébként hatvanévesen is ragaszkodik.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük