18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Madonna 22 éves lánya dögös bombázó - Átlátszó ruhában pózolt a vörös szőnyegen

Madonna lánya, Lourdes kiköpött anyja.

Madonna 22 éves lánya dögös bombázó - Átlátszó ruhában pózolt a vörös szőnyegen

Kevesen tudják, hogy a pop királynőjének, a 61 éves Madonnának hat gyermeke van. Legidősebb lánya, a 22 éves Lourdes az énekesnő Carlos Leonnal való kapcsolata során született. Őt követte a mára 18 éves Rocco, akinek az édesapja Guy Ritchie. A 13 esztendős Davidet és Mercyt örökbe fogadta 2010-ben, 2017-ben pedig a hatéves Estherrel és Stellával bővült a család, akiket szintén adoptált.

Lourdes olyan, mint az anyja

Madonna legidősebb lánya, a 22 esztendős Lourdes Leon az édesanyjától örökölte a vonásait. A rajongók szerint éppen úgy néz ki, mint híres anyukája fiatalon, ébenfekete hajával, vastag szemöldökével, jellegzetes nézésével mintha csak a fiatalkori popikont látnánk. Az öltözködése is a dívára hajaz, Lourdes előszeretettel bújik merész, áttetsző, cicit villantó, polgárpukkasztó ruhákba.

GettyImages-1058136124

A fiatal leányzó nemcsak külsőleg hasonlít világsztár édesanyjára, személyiségük is hasonló: ahogy annak idején Madonna is lázadt a társadalmi konvenciók ellen, most lánya követi a példáját: szőrös hónaljat vagy mellbimbót villant - ez utóbbi történt a 15. évfordulót ünneplő Vogue New York-i partiján, ahol egy merész, áttetsző felsőrésszel rendelkező függönykreációban lépett a vörös szőnyegre, mindenki legnagyobb megdöbbenésére.

Lourdes egyébként lelkes híve a Free the Nipple - azaz a Szabadítsuk fel a mellbimbókat - mozgalomnak, melynek tagjai azért küzdenek, hogy a nők se szégyelljék mutogatni ezt a testrészüket, hiszen, ha a férfiak közszemlére tehetik a strandon a csupasz mellkasukat, akkor a nők miért ne tehetnék.

Szőrösen pózol Lourdes Leon

Lourdes olyat villantott, amit más takargatna. Önmagához hűen szőrös hónaljjal és lábbal pózol a felvételeken.

Madonna lányának fotóin szörnyülködnek a netezők - Lourdes olyat villantott, amit más takargatna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük