Madonna csodaszép fotót posztolt ritkán látott lányáról - Így díszíti a karácsonyfát Estere
A hatéves Estere nagyon várja már a karácsonyt.

madonna-lanya-estere-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna idősebb gyermekeit, a 22 éves Lourdes-ot és a 18 éves Roccót viszonylag gyakran láthattuk, a kisebb, örökbe fogadott csemetéit azonban már jobban óvja a reflektorfénytől.

Ilyen bájos a lánya, Estere

Két nagyobb gyermeke mellé az énekesnő Malawiból fogadta örökbe a 12 esztendős Davidet és Mercy-t még 2010-ben, tavaly pedig a hatéves Esterével és Stellával bővült a család, akiket szintén az afrikai országból adoptált.

A karácsony különösen fontos a família életében, ugyanis ilyenkor összejön az énekesnő minden egyes gyermeke. Ugyan még csak december eleje van, de már most felállították a karácsonyfát, a díszítésben pedig a kisebb gyerkőcök is segítettek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She’s Up! 🎄🎄🎄🐿! #estere.

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Madonna a legkisebb lányáról, Esteréről posztolt képet, melyen a kislány színes gömböket akaszt a fenyőfára. A Like a Prayer hatvanéves előadója büszkén mutatta meg a feldíszített fát a 12 milliós követőtáborának, akik azonban nem a fát, hanem a kislányt tartották a legszebbnek: "Csodaszép a kis Estere, nagyon nagy kislány már", "Boldog karácsonyt kívánunk neked és ennek a bájos kis hölgynek", "Milyen szép mosolya van! Csak úgy süt róla a boldogság" - írták az Instagramon.

Ezt is szeretjük