Így néz ki most Madonna tinédzser fia - Rocco már 17 éves
Madonna fia, Rocco is igazi lázadó.

madonna-guy-ritchie-fia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna és Guy Ritchie 1998-ban ismerkedtek meg egymással, hamar egymásba szerettek, fiuk, Rocco pedig nem sokkal később, 2000 augusztusában született meg - ugyanebben az évben házasodott össze a sztárpár. Csupán néhány évig bírták együtt, 2008-ban mondták ki a válást hivatalosan. A tinédzser jelenleg édesapjával él Londonban.

Rocco az apjával szeretett volna élni

2016-ban még folyt a gyermekelhelyezési vita Madonna és Guy Ritchie között, hogy kinél lakjon közös fiuk. Rocco akkor azt állította, hogy az apjával akar maradni, állítólag azért, mert Madonna nagyon szigorú anya. Végül az énekesnő elvesztette a pert.

A bal oldali fotó 2016-ból való, a jobb oldali pedig a legutóbbi fotó, mely idén készült Roccóról.
A bal oldali fotó 2016-ból való, a jobb oldali pedig a legutóbbi fotó, mely idén készült Roccóról.

A tinédzser jelenleg Londonban él az apjával és annak feleségével, illetve féltestvéreivel. A tinédzser az elmúlt esztendőkben sokat változott. Újra megnövesztette a haját, az öltözködési stílusa pedig megváltozott. Édesanyjához hasonlóan ő is igazi lázadó - képes fényes nappal az utcán sörözni a barátaival, ráadásul 2016-ban kábítószer-birtoklásáért letartóztatták.

Az édesanyjával tartja a kapcsolatot, 2017-ben többször is lekapták őket együtt a lesifotósok, például volt, hogy elmentek együtt vacsorázni. Ráadásul lehet, hogy Rocco visszaköltözik New Yorkba, ahol egyébként Madonna is lakik, ugyanis főiskolai tanulmányait ott szeretné folytatni, hogy művészetet, filmet és fotózást tanuljon David Beckham legnagyobb fiával, Brooklyn Beckhammel együtt.

Ezt is szeretjük