Macaulay Culkin és gyönyörű barátnője - 2 éve imádják egymást
Macaulay Culkin és Brenda Song a legcukibb páros.

macaulay-culkin-brenda-strong-disneyland-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek gyermekeinek sem a Reszkessetek, betörők! sztárját, Macaulay Culkint, sem a Zack és Cody élete sorozat elkényeztetett örökösnőjét alakító Brenda Songot nem kell bemutatni. A két gyereksztár felnőttként egymásra talált, és már két éve alkotnak egy párt.

Közös fotókon Macaulay Culkin és Brenda Song

A páros tegnap Disneylandben bohóckodott, ami gyakori program náluk, a színésznő ugyanis odavan a meseparkért. Culkin inkább a hullámvasutazás miatt lelkesedik, többször is lekapták már őket együtt, ahogy a vidámparkban sikítoznak a különböző attrakciókon. A páros dupla randin volt, csatlakozott hozzájuk az egykor szintén gyereksztár Seth Green és felesége, Clare Grant is.

Brenda Song teljesen átvette a Disney-életérzést: Minnie egéréhez hasonló fülekkel mászkált egész nap, ami az igazi rajongók egyfajta kötelező kelléke a parklátogatáshoz. Macaulay Culkin inkább csendben szemlélődött: élvezte, hogy kedvese mennyire lelkesedik a vidámpark iránt.

Ő dokumentálta Brenda teljes napját, aki minden egyes látványosságnál boldogan pózolt. Mivel március 27-én ünnepelte a születésnapját, valószínűleg ez volt az egyik ünnepi kérése, hogy töltsék a napot a Walt Disney által megálmodott birtokon.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük