Egymáson hemperegnek a dúskeblű meztelen bombázók
Összeérő csupasz popsik és mellek, a brit kebelcsodák anyaszült meztelenül bikavadítóan bujálkodnak egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy volt a csend Lucy Pinder körül az elmúlt hónapokban, de azért nem feledkeztünk meg az angol bombázóról, akinek legújabb pucér fotóit a Nuts magazinban csodálhatják meg a pasik valamikor a közeljövőben.

Balra: Pinder és Hayes - jobbra: Pinder egyik régebbi fotója

A magazin szerkesztői azonban úgy döntöttek, hogy nem elégednek meg pusztán a kebelcsoda magányos idomaival.

Ezért azonnal riasztották Chanelle Hayes-t, aki szintén örömest szabadult meg ruháitól, hogy anyaszült meztelenül indítsa be a pasik fantáziáját.

A vérforraló képeken pedig mintha a pasik álmát váltották volna valóra, bikavadítóan hemperegnek egymáson a barna bombázók.

Összeérő cickóik és csupasz fenekük pedig tutira felforrósítják ezt a koraőszi hűvös időjárást.

Hayes gyerekkorát tragédia árnyékolja be

Lucy Pinder Anglia egyik legnépszerűbb glamour modellje, népszerűségben és mellbőségben is méltó vetélytársa Keeley Hazell-nek.

Akit Pinderhez hasonlóan szintén hatalmas mellekkel áldott meg a sors, amelyek 100%-ig természetesek.

A 24 éves Pinderről sokan nem tudják, hogy retteg a bohócoktól, az azonban már közismertebb, hogy melleit Anglia legszebb természetes cickóinak szavazták meg, a Nuts-ban pedig egy rovatot is vezet Az igazság a nőkről címmel.

A 20 Chanelle Hayes eredetileg a 2007-es Big Brotherben tűnt fel, de megpróbálkozott már az énekléssel is. 4 éves korában gyilkolták meg az anyját, aki prostituált volt, ezután adoptálta Christine és Harry Hayes.

Nagyratörő tervei között szerepel többek között 2009 legtöbb példányban eladott naptárjának megjelentése, amivel szeretné legyőzni dúskeblű kolleganőit, mint például Keeley Hazellt, Gemma Atkinsont és Lucy Pindert. Talán a sors fintora, hogy éppen vetélytársával pózolt együtt.

Ezt is szeretjük