Újabb botrány! Szorul a hurok a perverz sztárpár körül

Folytatódik a háború Rob Lowe és felesége, valamint az alkalmazottaik között.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ismeretes, áprilisban Rob Lowe színészt és asszonyát, Sherylt volt bébiszitterük, Jessica Gibson feljelentette, mert állítása szerint mindketten zaklatólag léptek fel vele szemben.

A férj nemi szervét kínálgatta, fogdosta és a nadrágjában nyúlkált, felesége pedig többek között meztelenül flangált, és trágár szavakkal tárgyalta ki szexuális életüket a fiatal gyerekfelügyelőnek.

Az ügyet bonyolítandó, Lowe szintén perelt – ő zsarolásért és rágalmazásért szeretné jogilag felelősségre vonni ex-alkalmazottját, aki előzőleg 1,5 millió dollárt kért a hallgatásáért.

Újabb elégedetlen munkavállaló

Nos, a dráma a napokban még inkább a tetőfokára hágott, ugyanis most egy másik kiugrott alkalmazott is pert nyújtott be, ezúttal Sheryl Lowe ellen.

Laura Boyce arról számol be a vádiratban, hogy a feleség "rendkívül rossz és barátságtalan légkört teremtett otthonában, ahol perverz és undorító módon viselkedett."

Azt is megemlíti, hogy nemcsak ő érezte magát kellemetlenül, hanem barátja, egy NBA játékos is, akinek el kellett viselnie a háziasszony rasszista kirohanásait.

Mindemellett pedig Lowe-né szokása volt, hogy "pucéran mászkált, teljes betekintést nyújtva mindenkinek." Az ifjú ex-szitter kitér arra is, hogy az asszony a barátja nemi szerve iránt is érdeklődést mutatott, és saját szexuális életével terhelte őket, mint ahogy az már a Gibson-féle vádiratban is szerepel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Lowe család ügyvédje úgy véli, Boyce mindezen alaptalan vádaskodásokkal csak azt akarja elérni, hogy a feleséget és gyermekeiket a csatározások középpontjába állítsa.

Ezt is szeretjük