Átlátszóban fedte fel bájait a nemrég szült Louise Redknapp

A korábbi lánybanda-tag szülés után sem szégyellte megmutatni formás idomait.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Louise Redknapp a kilencvenes évek egyik brit sikerbandájának, az Eternal formációnak volt az énekesnője, akik Stay című slágerükkel még a kényes amerikaiakat is meg tudták hódítani.

Azok az idők azonban elmúltak – a lányok többsége szólókarrierbe kezdett, és akinek sikerült, családot is alapított.

Így történt ez a jelenleg 34 éves szőkeséggel is: tíz éve hozzáment a ma már az aktív sportélettől visszavonult Jamie Redknapphoz, aki anno egyebek közt a Liverpool focicsapatában rúgta a bőrt.

Nem elégedett önmagával

A gyermekáldás viszonylag későn köszöntött a pár életébe: első fiuk 2004-ben, második pedig alig néhány hónapja, 2008 novemberében látta meg a napvilágot.

Ám a terhesség alatt felszedett kilóknak szinte nyoma sem látszik már, ahogy azt a frissen készült fotók is bizonyítják.

A kétgyermekes sztármami ezúttal meglehetősen kacérra vette a figurát, hiszen átlátszó felsőrésze semmit nem rejtett el a kíváncsi szemek elől.

Szerencsére azért a melltartót - sok más feltűnésre vágyó hírességgel ellentétben – nem felejtette otthon, így a leskelődők legfeljebb fekete melltartójának látványával lettek gazdagabbak.

Ám hiába tűnik a képeken irigylésre méltóan karcsúnak a férjével bulizni induló énekesnő, nemrég bevallotta, még néhány kilótól szeretne mihamarabb megszabadulni.

- Nemcsak magam miatt szeretnék jól kinézni, hanem a férjem kedvéért is. Jamie nagyon jóképű pasi, én pedig nem mindig érzem jól magam a bőrömben. Amikor éppen magabiztos korszakomat élem, akkor elhiszem, hogy tuti nő vagyok, és biztos nem vágyik mellettem másra. De akadnak napok, amikor úgy érzem, olyan sok karcsú lány futkos az utcán, bárkit megkaphatna – mesélte a szépség.

Hát, ahhoz képest, hogy 2004-ben az FHM Az évtized legszexisebb nőjének választotta a sztárt, nem sok önbizalom szorult beléje.

Ezt is szeretjük