Lothar Matthäus 28 évvel fiatalabb felesége dögös nő: az egykori német focistának egy fiút szült Anastasia
Lothar Matthäus egy orosz modellbe szeretett bele, 2014-ben volt az esküvőjük.

lothar matthäus cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lothar Matthäus az egyik legtehetségesebb német labdarúgó volt a '80-as és '90-es években, később edzőnek ment, 2004 januárja és 2005 decembere között a magyar válogatott szövetségi kapitányaként dolgozott. A hatvanéves világklasszis élete során ötször nősült, jelenleg Anastasia Klimko a felesége.

Lothar Matthäus felesége, Anastasia

Franciaországban sodorta össze őket az élet, írta meg a német Bunte lap.

- Párizsban, egy kávézóban találkoztunk először. Nem ismertem fel őt egyáltalán! Az első dolog, ami szöget ütött a fejemben, az az volt, hogy mennyire energikus férfi valójában - emlékezett vissza a megismerkedésükre Anastasia.

2013 februárjában debütáltak egy párként a nyilvánosság előtt, ám csak ritkán mutatkoznak együtt, elég privát életet élnek. 2014 áprilisában született meg kisfiuk, Milan, aki édesapja nyomdokaiba szeretne majd lépni. Ez év novemberében mondták ki a boldogító igent a szlovákiai Chateau Béla kastélyszállóban. Anastasia a magyar Daalarna divatház kreációját viselte. A lagzin fellépett Nyári Károly is.

Nem zavarja őket a 28 év korkülönbség, erről a 32 éves, dögös modell Instagram-oldalán vallott egy rajongói kérdés után.

- Nem zavar egyáltalán engem, először is, Lothar fiatalabbnak néz ki a koránál. Másrészt a lelke sokkal gyermekibb az enyémnél. Mindig is jobban kedveltem az érett, törődő és kedves férfiakat - magyarázta.

Képes összeállításunkban megnézheted Lotthar Matthäus feleségét.

Ezt is szeretjük