Lorenzo Lamas 60 évesen is nagyon dögös - Friss fotójától tátva marad a szád

Lorenzo Lamas-ra rá sem lehet ismerni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne A fejvadász című sorozat főszereplőjére, Lorenzo Lamas-ra? Az 1992-ben indult, világsikerű sorozatban a gyilkossággal ártatlanul megvádolt rendőrt, Reno Raines-t alakította a színész. Amikor a széria legelső epizódja lement, akkor Lamas még csak 34 éves volt. Az öt évadot megélt sorozatot több mint száz országban vetítették.

Sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál

Akkoriban a színész még hosszú hajkoronával csábított, a kilencvenes években pedig ünnepelt akciósztárrá nőtte ki magát, kibontakoztathatta harcművészeti tudását. Rengeteg filmben szerepelt, ilyen volt A szemtanú halála, A halál álarca, A jakuza zsaru vagy az Ölni a múltért. A színész idén ünnepelte a hatvanadik születésnapját, de friss fotóját elnézve egyáltalán nem tűnik ennyi idősnek. Maximum 40-45 évesnek tippeltük volna. A sztár nagyon jól tartja magát, a hosszú hajtól is megszabadult végleg, viszont most körszakállat növesztett, amitől csak még macsósabb lett a megjelenése. A fotón egyébként kedvesével, Janette Ewen lakberendezővel és tévés személyiséggel látható.

Lorenzo Lamas a mai napig színészkedik. Az akciófilmek mellett sorozatokban is feltűnik. 2004 és 2006 között ő játszotta Hector Ramírez szerepét a Gazdagok és szépek című sorozatban. A magyar nézők utoljára a Sharknado 3. - A végső harapás című, 2015-ös moziban láthatták, illetve a szintén 2015-ös Édes hatos című vígjátékban, azóta egyik filmjét sem forgalmazták hazánkban. Pedig nincs olyan év, hogy ne dolgozna. Csak 2018-ban négy filmje jelent meg, köztük van például az Unwritten című sci-fi thriller is.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük