A Modern Talking jóképű énekese így néz ki ma - Thomas Anders még mindig sármos

A német X-Factorban zsűrizik az énekes.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Modern Talking együttes nők millióit tartotta lázban, nemcsak Németországban, de egész Európában is. A magyar lányok is rajongtak Thomas Anders-ért és Dieter Bohlenért, akik többször felléptek már hazánkban - idén szeptemberben is fellépnek Budapesten.

Így néz ki ma Thomas Anders

A duónak olyan számokat köszönhetünk, mint a You're My Heart, You're My Soul, a Cheri Cheri Lady vagy a Brother Louie. A vélemények megoszlottak arról, hogy Thomas Anders vagy Dieter Bohlen a jóképűbb - azonban talán Anders vitte a prímet.

Ennek ellenére sohasem volt az a nőcsábász: 1984-ben vette el első feleségét, Nora-Isabelle Balling modellt, akivel egy idő után elhidegültek egymástól a távkapcsolat következtében, így 1999-ben beadták a válókeresetet. Egy évvel később már Claudia Hess-t kísérte oltár elé, két évre rá pedig megszületett a közös kisfiuk, Alexander Mick Weidung.

Tag 6 der Auditions, bald bei @skydeutschland @xfactorde #casting #juror #talent #doyouhavethexfactor

Thomas Anders (@thomasanders_official) által megosztott bejegyzés,

Az énekes egyrészt még mindig turnézik Dieter Bohlennel, de a német X-Factorban is komoly szerepet vállal - ő a tehetségkutató egyik zsűritagja. Legutóbb a műsor előtt posztolt képet magáról a stúdióból, a rajongók pedig nem győzték dicsérni, milyen jóképű még mindig.

Dieter Bohlen is jól néz ki

A szőke hajú énekes már 63 éves, de ő sem pihen: jelenleg a Deutschland sucht den Superstar - azaz a Németország szupersztárt keres című műsor zsűrijében láthatják a nézők.

Ezt is szeretjük