Dögös, szőke modell volt, mára szemetekben turkáló hajléktalanként él: szívszorító, mi történt Loni Willisonnal

Az egykor gyönyörű modell ma Los Angeles utcáit járja.

Loni Willison 2024-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Loni Willison gyönyörű modellként tűnt fel még a 2010-es években, ám főként akkor lett híres, mikor a Baywatch című sorozat egykori Hobie-jával, Jeremy Jacksonnal összejött. Életüket 2012-ben össze is kötötték, ám a házasságuk nem tartott sokáig, és nem volt idillinek mondható.

Loni Willison 2024-ben

A dögös, szőke modell végül 2014-ben el is vált férjétől, aki házasságuk alatt durván bántalmazta a sztárt. Ez akkora traumát okozott Loni Willisonnak, hogy élete egyre rosszabbra fordult, 2016 óta pedig hajléktalanként él Los Angeles utcáin.

Friss képei egyszerűen sokkolóak, már rá sem ismerni az egykori szépségre. Fekete körmökkel, kiesett fogakkal guberál nap mint nap, megrakott bevásárlókocsival közlekedik, és ételmaradékokat keres a kukákban.

Loni Willison külsejét az is befolyásolta, hogy az utcára kerülve drogokhoz is nyúlt. Képes összeállításunkban megnézheted a róla készült friss fotókat.

A mentalista sármos sztárja volt: 55 évesen fürdőnadrágban fotózták Simon Bakert

A jóképű színész ennyit változott a sikersorozat óta.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük