Dögös, szőke modell volt, mára szemetekben turkáló hajléktalanként él: szívszorító, mi történt Loni Willisonnal

Az egykor gyönyörű modell ma Los Angeles utcáit járja.

Loni Willison 2024-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Loni Willison gyönyörű modellként tűnt fel még a 2010-es években, ám főként akkor lett híres, mikor a Baywatch című sorozat egykori Hobie-jával, Jeremy Jacksonnal összejött. Életüket 2012-ben össze is kötötték, ám a házasságuk nem tartott sokáig, és nem volt idillinek mondható.

Loni Willison 2024-ben

A dögös, szőke modell végül 2014-ben el is vált férjétől, aki házasságuk alatt durván bántalmazta a sztárt. Ez akkora traumát okozott Loni Willisonnak, hogy élete egyre rosszabbra fordult, 2016 óta pedig hajléktalanként él Los Angeles utcáin.

Friss képei egyszerűen sokkolóak, már rá sem ismerni az egykori szépségre. Fekete körmökkel, kiesett fogakkal guberál nap mint nap, megrakott bevásárlókocsival közlekedik, és ételmaradékokat keres a kukákban.

Loni Willison külsejét az is befolyásolta, hogy az utcára kerülve drogokhoz is nyúlt. Képes összeállításunkban megnézheted a róla készült friss fotókat.

A mentalista sármos sztárja volt: 55 évesen fürdőnadrágban fotózták Simon Bakert

A jóképű színész ennyit változott a sikersorozat óta.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Kutyabarátok készüljetek!


Jön a Dogz, az év legnagyobb kutyás fesztiválja! Falkasétákkal, állatorvosi tanácsadással, kutyás bemutatókkal, kutya&gazdi fotózással és sok más ingyenes programmal várunk szeptember 7-én a Városligeti Nagyréten.

Váltsatok jegyet a DOGZ fesztivál színpad izgalmas előadásaira is!

Promóció

Ezt is szeretjük