A több mint 100 kilós énekesnő fehérneműre vetkőzött: Lizzo bátran vállalja telt idomait
Lizzo rengeteg embert inspirál fehérneműs képével, amelyen büszkén vállalja pluszkilóit.

lizzo-kep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lizzo népszerű énekesnő, aki már 2010 elején nekivágott a zenei karrierje tudatos építésének. 2019-ben érte el a nagy áttörést. Hatalmas sikert aratott a Truth Hurts című dalával, amely még a Netflix egyik filmjében, az Egy remek valaki alkotásban is hallható volt.

2020-ban hatalmas megtiszteltetés érte, három Grammy-díjat is bezsebelt. A 34 éves sztár a színészkedéssel is kacérkodott az éneklés mellett, sokaknak a Wall Street pillangóiból is ismerős lehet. Nem csupán tehetségével, hanem kerek idomaival is gyorsan a figyelem középpontjába került, bátran vállalja fel duci testalkatát, ezzel is milliókat inspirálva a pozitív testkép fontosságára.

Lizzo fehérneműs fotója

Lizzo rengeteg szexi és bevállalós tartalmat oszt meg a közösségi oldalain, amelyeken szégyenkezés nélkül mutatja meg telt alakját. Saját márkája, a Yitty feszülős fehérneműkből, szabadidőruhákból és nadrágokból áll. Az Instagramján megosztott videóján saját tervezésű kollekcióját viseli, miközben viccesen ugrál egyik oldalról a másikra. 

Sokan példaképként tekintenek rá, és inspirálónak tartják a tartalmait, amelyekkel azt üzeni, hogy nem csak vékony nőként érezheti magát jól valaki a bőrében. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Természetesen negatív kritikát is szokott kapni, amelyekkel egyáltalán nem foglalkozik, hiszen ő ezzel a testalkattal boldog és elégedett. 

- Szerintem nekem nagyon dögös testem van! Testikon vagyok, és minden áldott nap ünneplem ezt. Lehet, hogy nem egy ember ideális testalkatával rendelkezem, ahogy mondjuk Kim Kardashian sem, de ő is testikon lett, és egy modern kor szépségideálját alkotta meg - nyilatkozta a People magazinnak 2022 márciusában.

 A rajongói mindig hálásak az őszinte posztjaiért, amelyet dicséretek és biztatások formájában ki is fejeznek az énekesnőnek.

lizzo-kepe
Fotó: Getty Images Hungary/Kevin Mazur

„Az én kezeslábasom már úton van hozzám. Imádlak téged is és a márkádat is. Tökéletes vagy, bárki bármit mondjon.”

„Te képviseled számomra az igazi nőt. Mindegy, hány kiló vagy, engem sosem érdekelt. Csak így tovább, inspirálj még sok millió embert!” - írta egy kommentelő az énekesnő videója alá.

Lana Del Rey alakja

Lana Del Rey a szomorú hangvételű, szakítós dalok királynője, aki stílusával és tehetségével mindig lenyűgözi a rajongókat. Az énekesnőt vékonyabb alakkal ismerte meg a világ, azóta azonban nagyon megváltozott. Teltebb idomokkal és nőiesebb megjelenéssel hódít.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük