Nem volt elég? Újabb plasztikai műtéten van túl az ismert színésznő

Lisa Rinna, a Melrose Place egykori sztárja nemrégiben feküdt kés alá, de ezúttal szokatlan okból.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Hollywoodban szinte az számít csodabogárnak, aki soha nem feküdt kés alá, a legtöbb sztár mélyen hallgat a beavatkozásokról.

A láthatóan vasalt arcú sztárok sokkal inkább szeretik hangsúlyozni, hogy a természetnek és legfőképpen egészséges életmódjuknak köszönhetően őrizték meg fiatalságukat.

Plasztikafüggőnek is nevezik

Lisa Rinna azonban mindig is bevállalta, hogy nemegyszer vette már igénybe plasztikai sebész segítségét, bár hogy pontosan mit is csináltatott meg magán, azt nem részletezte.

Mindenesetre a Melrose Place 47 éves sztárjának régi és mai fotóit elnézve nagyon úgy tűnik, hogy élete során szinte minden kényes testrészét megműttette már.

Egyebek között implantátummal nagyobbíttatta meg kebleit, a hasáról és a combjáról leszívatta a zsírt, és az arcát is felvarratta.

No és persze az ajkait is több alkalommal feltöltette, hogy érzékibbnek tűnjenek, bár a sorozatos beavatkozások miatt elég torz lett az eredmény.

Újabb műtétet bevállalt

Most azonban meglepő dologra szánta el magát a sokak által plasztikafüggőnek tartott híresség. Mint a People magazinnak bevallotta, ezúttal nem nagyobbíttatta, hanem éppen ellenkezőleg, kisebbre műttette ajkait.

- Lassan már a szám határozott meg engem, és nem fordítva, és ez eléggé zavart az utóbbi időben - mesélte.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezért aztán úgy döntött, műtéttel változtat a dolgon, amit augusztus végén el is végeztek rajta. Rinna szerint most már egyáltalán nem olyan duzzadt az ajka, bár még fél évre lesz szüksége, mire teljesen begyógyul a műtéti heg. Mindenesetre máris nagyon örül az eredménynek - és remélhetőleg ezt később is így gondolja.

Ezt is szeretjük