Kínos! Otthon felejtette melltartóját Lisa Rinna, a Melrose Place sztárja
Lisa Rinna filmszerepei helyett inkább magamutogatásával éri el, hogy beszéljenek róla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Rinna a kilencvenes években a Melrose Place Taylor McBride-jaként robbant be a köztudatba, a fekete bombázó két évadot töltött el Aaron Spelling sikersorozatában.

Míg akkoriban természetes vonásaival hódított, az utóbbi években annyiszor feküdt sebészkés alá, hogy nemigen maradt olyan testrésze, amin ne korrigáltak volna valamit.

Szilikon mindenhol

Ajkai az eredetihez képest szinte a duplájára dagadtak, de a szilikonból bőven jutott a mellébe is, néhány korábbi lesifotó pedig arról árulkodik, hogy a zsírleszívástól sem zárkózik el.

Kétségtelen, hogy a sztár 47 éves kora ellenére még mindig dögös, ám esetében nyilvánvaló, hogy ez főleg pénzkérdés.

Lisa Rinnát ugyan láthattuk néhány feledhető filmben és sorozatban a Melrose Place óta, ám a képernyő helyett többnyire a bulvárlapok hasábjain szerepel.

Melltartó nélkül

Legutóbb az utcán kapták lencsevégre a fotósok, a színésznő pedig egy cseppet sem zavartatta magát, még csókot is dobott méretes ajkaival a paparazzóknak, akik átütő mellbimbóit is megcsodálhatták.

Kebleit egyébként nemcsak pólóban, melltartó nélkül, de mélyen dekoltált ruháiban is szívesen közszemlére teszi a sztár. Ily módon, ha tehetségével nem is, megjelenésével mindig eléri, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.
Ezt is szeretjük