17 év után is szerelmes a férjébe! A színésznő az utcán csókolózott élete párjával

Lisa Rinna 17 éve Harry Hamlin színész felesége.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az ember hajlamos azt hinni, Hollywoodban mindenki havonta lecseréli az éppen aktuális párját, ott is vannak bőven ellenpéldák.

Nemrégiben Barbra Streisand mesélt kapcsolatáról és arról, hogy férjével, James Brolinnal még mindig kézen fogva járnak, néhány napja pedig Lisa Rinnát kapták le szerelmesen csókolózva azzal a férfival, aki 17 éve a férje.

Könyvet is írt

Az 51 éves színésznő, akit a magyar nézők annak idején a Melrose Place-ben ismertek meg, Malibun sétálgatott párjával, amikor, mielőtt beszáltak volna az autójukba, még gyorsan összebújtak egy csók erejéig.

Rinna 1997-ben ment hozzá a nála 12 évvel idősebb színészhez, Harry Hamlinhoz, két gyermekük született: Delilah 16 éves, Amelia pedig 13.

Hogy miként lehet majd' két évtized elteltével is fenntartani a tüzet egy házasságban, arról Lisa Rinna maga írt 2013-ban a felvilágosító és életmódtanácsokat tartalmazó Big, Fun Sexy Sex Book című könyvében.

Mint akkoriban a Huffington Postnak elmondta, azért írta meg a könyvet, mert szerinte az emberek még mindig nem tudnak és nem is mernek a szexről beszélni.

Így lehet boldog egy házasság

- Én azonban szeretek olyan dolgot csinálni, amitől első körben visszahőkölök. Szeretem a kihívásokat, és már az első könyvemben, a 2008-as Rinnavationban is őszintén írtam arról, hogyan alakulnak át egy nő vágyai a szülés után - mesélte.

Mivel sok nőtől kapott az első könyv kapcsán kérdéseket és történeteket, ezért is érezte szükségét a második könyvnek.

- Annyian írnak diétáról meg edzésekről, de a szexről és a kapcsolatokról sokkal kevesebben, hogy hogyan lehet megőrizni az intimitást. Erről egyszerűen nem beszélnek az emberek. Pedig nagyon fontos lenne, mivel éppen ez a kulcsa a hosszú, boldog házasságnak - nyomatékosította.

Meglepő válások

Nem mindenkinek sikerül együtt maradni. Nézd meg, kik azok a sztárpárok, akik idén szakítottak!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük