Friss fotón Lisa Marie Presley kislány unokája: legidősebb gyermeke titokban hozta világra a csöppséget
Lisa Marie Presley unokáját már a lesifotósok is megörökítették.

lisa-marie-prusley-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén tartották meg Lisa Marie Presley temetését Graceland mellett. A sajtó számára a szertartáson derült ki, hogy Elvis lánya nagymamaként hunyt el.

Riley Keough férje, Ben Smith Petersen is felszólalt, az ő beszédéből derült ki, hogy Elvis unokája egy kislánynak adott életet.

Lisa Marie Presley-nek már unokája is volt

Az alábbi felvétel akkor készült Rileyról és lányáról, amikor a magángéppel megérkezett Memphisbe. Ez az első közös képük, amit egy lesifotós készített róluk.

profimedia-0751152115
Fotó: Profimedia

Ben Smith-Petersen a vasárnapi temetésen felesége, Riley gondolatait olvasta fel. Valószínűleg a megtört lány nem akart színpadra állni, így inkább a férje mondta el helyette a búcsúbeszédét.

- Köszönöm, hogy megmutattad, hogy a szeretet az egyetlen, ami számít ebben az életben. Remélem, hogy én is úgy szerethetem a lányomat, ahogyan te szerettél engem, az öcsémet és a húgaimat. Köszönöm, hogy te adtad nekem az erőmet, a szívemet, az empátiámat, a bátorságomat, a humorérzékemet, a modoromat, az indulatomat, a vadságomat és a szívósságomat. 

Riley Keough férje beszédéből derült fény az információra.
Riley Keough férje beszédéből derült fény az információra.
Fotó: Jason Kempin / Getty Images Hungary

A család a Fox Newsnak is megerősítette, hogy Riley titokban anyai örömök elé nézett. Egyelőre nem derült arra fény, hány hónapos a pici, illetve azt sem lehet tudni, milyen nevet adtak neki.

Lisa Marie Presley kislányként

Képes összeállításunkkal Lisa Marie Presley-re emlékezünk, aki kislányként egyértelműen a szülei szeme fénye volt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük