Lionel Messi megnyerte a 6. Aranylabdát - Kisfia lopta el a show-t a díjátadón
Lionel Messi kisfia, Mateo volt a legboldogabb, hogy édesapját újabb Aranylabdával díjazták.

lionel-messi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy nap volt a tegnapi a sztárfutballisták számára, ugyanis átadták Párizsban a Ballon d’Ort, azaz az Aranylabdát. Ez az elismerés a labdarúgás legfontosabb egyéni trófeája, a díjat idén Argentína büszkesége, Lionel Messi kapta meg.

Lionel Messi rekordjának irtó cukin örült kisfia

Az FC Barcelona legendás játékosát nagy esélyesnek tartották az Aranylabda megnyerésére. A jelöltek között olyan sportolók voltak, mint a holland Virgil van Dijk, a Liverpool játékosa vagy a Juventus csapattagja, Cristiano Ronaldo. Végül Messi lett a nyertes, amikor ezt az örömhírt bejelentették, a sztársportoló egyik csemetéje, Mateo majd kiugrott a bőréből. A tündéri jelenetet még a kamerák is rögzítették, az alábbi Instagram-posztban meg is nézheted, milyen cuki módon örült a kisfiú édesapja sikerének.

Messinek ez a hatodik Aranylabdája, ezzel pedig rekordot döntött, eddig ugyanis Cristiano Ronaldóval együtt öt-öt ilyen díjjal rendelkeztek. Ők ketten számítanak jelenleg a világ legjobb játékosainak. Már az öt elismerés is szépnek számított, hiszen sokáig három díjjal tartotta a csúcsot a két holland, Johan Cruijff és Marco van Basten, valamint a francia Michel Platini.

Gyönyörű felesége, Antonella is részt vett a gálán. Három gyermeke közül csak a két nagyobbik volt ott, legidősebb fia, a hétéves Thiago és a négyéves Mateo.

A házaspár legkisebb gyerkőce még nagyon kicsi, a kis Ciro még csak idén ünnepelte első születésnapját, az életkorára való tekintettel nem is vitték el az eseményre.

Szép családja van Luka Modricnak

A tavalyi Aranylabda-díjazott, Luka Modric gyönyörű családdal rendelkezik.

Ezt is szeretjük