Elgázolta egy autó a járdán! A színésznőt azonnal kórházba kellett szállítani
Linsey Godfrey színésznőt tegnap érte baleset.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint elgázolta egy autó Linsey Godfrey színésznőt, aki egyebek közt a Gazdagok és szépek sorozatból ismerhetnek a nézők, de felbukkant a Döglött akták, az NCIS és a Miami helyszínelők epizódjaiban is.

A baleset helyi idő szerint február 2-án, hétfő délután fél háromkor történt Los Angelesben, amikor is egy BMW összeütközött egy másik járművel.

Ennek következtében a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi felett, és felhajtott a járdára, elsodorva a 28 éves színésznőt.

A sztár beszorult az autó alá, és mindkét lába eltört, a járókelők segítettek neki kiszabadulni, és rögtön hívták a mentőket. A kórházban azonnal megműtötték, jelenleg is ott lábadozik.

Linsey Godfrey igazi túlélő: 18 éves volt, amikor nyirokmirigy-daganatot diagnosztizáltak nála, ezt követően számos alkalommal kellett alávetnie magát kemoterápiás kezelésnek.

Fiatal kora ellenére már édesanya, párjával, Robert Adamsonnal a nálunk Nyughatatlan fiatalok címen futó The Young and the Restless sorozat forgatásán jött össze. Közös kislányuk, Aleda 2014 júniusában született.

Sztárok, akik fiatalon lettek anyák

A következő hírességek még nem voltak 20 évesek, amikor világra jött a gyermekük. Nézd meg, kik ők!

Ezt is szeretjük