Pokolian bedrogozott és berúgott Lindsay Lohan

Durva képek

A fiatal sztár ráadásul Jack Nicholson házából távozott, amikor a lesifotósok sokkolóan szétcsapva örökítették meg!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány napja megtörtént, amiről mindenki tudta, hogy előbb-utóbb bekövetkezik: Lindsay Lohan megint iszonyatosan szétcsapta magát! Hogyan is gondolhatta bárki, hogy a 22 éves botrányhős végleg jó útra tért, amikor egyértelmű, hogy a vérében van a féktelen züllés és a hedonista partizás?!


A sokkoló fotók is alátámasztják a fenti tényt, hiszen Lindsay Lohant pokolian bedrogozva és berúgva örökítették meg a paparazzók szombaton a hajnali órákban, miközben Jack Nicholson luxuspalotájából távozott éppen.

A kérdés csak az, hogy vajon miféle vad dolgokat művelhettek odabent együtt, Nicholsonról ugyanis köztudott, hogy nem veti meg a friss húst, eddigi pályafutása során pedig 2000 nővel volt dolga!

Keményen szétcsúszott a rehab helyett

Elképzelhető, hogy a három Oscar-díjas vén szívtipró egy újabb skalpot gyűjtött be Lindsay személyében, de vajon hol tanyázott mindeközben kedvese, Diane Keaton?

Annyi biztosnak tűnik, hogy kegyetlen mulatozás folyhatott Nicholsonéknál, Lohan ugyanis nincs is eszénél, éppen csak hogy sikerült bevetődnie az odakint rá várakozó kocsiba.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze az éremnek két oldala van, és igazuk lett azoknak is, akik azt jósolták, hogy az éjszakai életmódnak előbb-utóbb megissza majd a levét. A színésznő ugyanis ezúttal messzire ment, hiszen nem jelent meg az egyik elvonós terápián, emiatt aztán azonnal értesítették a rendőrséget, akik letartóztatási parancsot adtak ki ellene!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Lohan ügyvédje azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy egy lesifotós miatt nem tudott megjelenni ügyfele a csoportterápián, szerinte az egész tehát nem más, mint egy sajnálatos félreértés. Ezzel szemben a Beverly Hills-i rendőrkapitányságon csak abbéli reményüket fejezték ki, hogy a sztár mielőbb feladja majd magát önszántából.

Ezt is szeretjük