Kínos fotók! Kaktuszba zuhant a holtrészeg Lindsay Lohan
Lindsay Lohan alaposan megszégyenült a közelmúltban, a lesifotósok előtt hasalt el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohant láttuk már nem is egyszer pokolian szétcsapva egy-egy durván átmulatott éjszaka során, ám legutóbbi magánprodukciójához hasonlóval bizony még nem találkozhattunk. A 23 éves amerikai celebmaca ugyanis úgy pórul járt, hogy azt bizony sokáig emlegetni fogják.

Az egykori gyereksztár március 23-án, kedden este érkezett meg egy Los Angeles-i barátja házibulijába, ahol hollywoodi szokás szerint már hiénaként gyülekeztek a lesifotósok. Lohan pedig éppen kameráik kereszttüzében hasalt el - egyenesen bele egy szúrós kaktuszba!

Kíméletlenül lefotózták

Azt, hogy a korábban elfogyasztott - feltehetően tetemes mennyiségű - alkoholnak vagy a halálosan magas sarkú cipőnek köszönhette, hogy szó szerint térdre kényszerítette a gravitáció, nem lehet tudni. Mindenesetre az óriási esést szemrebbenés nélkül megörökítették.

A felettébb kínos zuhanást követően a jobb érzésű fotósok és az ismeretlen férfi, akivel a helyszínre érkezett, talpra állították, ám Lohan minden bizonnyal nem így képzelte el érkezését a várva várt buliba.

A Daily Mail értesülései szerint Lindsay-nek amúgy sem lehetett könnyű napja, a délután folyamán korábban ugyanis látogatást tett a Trousdale nevű, a Sunset Boulevardon újonnan nyílt szórakozóhelyen, ahol bizony nem éppen sztárokat illető fogadtatásban volt része.

Alig akarták beengedni

Amikor ugyanis megjelent a hely előtt, a biztonsági őrök negyed órán át váratták, kiderült ugyanis, hogy odabent zártkörű rendezvény zajlik éppen, az ő neve pedig nincs a listán. Ezért kellett a bejáratnál feltartóztatniuk, majd végül nagy nehezen beengedték.

Lindsay ezek után nem rejtette véka alá csalódottságát, és dühében a Twitteren intézett keserű kirohanást az ügy kapcsán.

- Soha életemben nem bántak még velem ilyen ócskán, ezért soha többé nem jövök Los Angelesbe.

Ez ijesztő, durva, arrogáns és feleslegesen agresszív volt. New Yorkba megyek, mint Jay-Z - írta a népszerű közösségi oldalra.

Ezt is szeretjük