Lindsay Lohan megint durván szétcsapta magát

A 23 éves celeb még legutóbbi születésnapi buliján sem ütötte ki magát ennyire szégyentelenül, mint legutóbb.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohantől megszokhattuk már, hogy szereti rendesen szétcsapni magát egy-egy buli kapcsán.


A 23 éves amerikai celebmaca július 2-án ünnepelte születésnapját. Ám még akkor sem ütötte ki magát úgy, mint a közelmúltban a nyugat-hollywoodi Bardot nevezetű szórakozóhelyen.

A botrányhős színésznő a róla készült fotók tanúsága szerint alaposan a pohár fenekére nézett. Lohanre amúgy sem igazán jellemző a mértéktartás. Kábult mosolyát látva azonban az sem zárható ki, hogy nem kevés kábítószer is terítékre került a nagy bulizás közepette!

Elég csak eltúlzott mozdulatait megfigyelni, amelyekkel azután ajándékozta meg a lesifotóst, hogy beugrott a rá várakozó gépkocsiba. Ezek fényében el tudjuk képzelni, hogy Lohan miként partizhatott.

Megállás nélkül bulizik tovább

Ha az egykori gyereksztár ilyen mértékben és tempóban folytatja az önpusztító züllést, annak előbb-utóbb meglesz a böjtje. A jogi következményekről nem is beszélve, hiszen Lohannek nem egy alkalommal meggyűlt már a baja a hatóságokkal.

A stagnáló karrier mocsarában rekedt színésznő ezúttal nem ittas vezetéssel, kokainozással vagy az elvonóra való bevonulással hívta fel magára a figyelmet, hanem egy hibás döntéssel.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
A US Weekly beszámolt arról, hogy Todd Phillips rendező felajánlott Lohannek egy szerepet a Másnaposok című vígjátékban. Ám a sztár visszautasította azt, mert nem tetszett neki a forgatókönyv.

Megdöbbentő ezt hallani, hiszen a film világszerte hatalmas siker lett, néhány hét alatt több mint 250 millió dolláros bevételt ért el.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindeközben a színésznő legutóbbi filmjét, a Labor Painst száműzték a mozikból. Még DVD-n sem jelenik meg, ehelyett az ABC Family nevezetű csatorna vetíti majd le.

Ezt is szeretjük