Eltorzult a plasztikáktól Lindsay Lohan szája
A celebmaca egyre zavarosabb ügyekbe keveredik, de arra azért jut ideje, hogy két részegség között kés alá feküdjön.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohannek kétségkívül nem a legjobb éve a 2009-es. A celebmaca az év első felében azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy meglehetősen titokzatos leszbikus románcba bonyolódott Samantha Ronson DJ-vel.


A kezdeti fázisban még csak azt sem lehetett sejteni, vajon komolyan gondolják-e ezt az egészet, vagy csupán ügyes trükkről van szó, amivel a 23 éves botrányhős fel akarja magára hívni a figyelmet.

Hiszen az elmúlt évtizedek nem egészen egyértelmű leszbikus szerelmei jól példázzák, hogy egy-egy ilyen kapcsolattal Hollywoodban könnyen felkelthető a közvélemény érdeklődése.

Ahogy teltek a hónapok, az eleinte rejtőzködő pár egyre nyíltabban vállalta viszonyát. Többször lekapták őket csókolózás közben, illetve kéz a kézben andalogva a verőfényben.

Botrány botrány hátán

A korai boldogságmámornak azonban rövidesen vége szakadt. Elkezdődtek viszont a balhék, amelyek odáig fajultak, hogy az egykori gyereksztár brutálisan szétcsapott állapotban rendezett jelenetet, majd végleg kiütötte magát.

A se veled, se nélküled viszony egyes stációiba természetesen betekintést engedtek a nyilvánosságnak, de rajtuk kívül talán senki sem tudja bizonyosan, hogy együtt vannak-e még.

Utoljára Lohan egy gyanús betörés kapcsán került a címlapokra, most pedig kollagénnel felpumpált ajkai látványával rémisztette meg Hollywoodot.

A feltörekvő színésznőt múlt hét pénteken Los Angelesben örökítették meg, amint a Revolve Clothing privát partijáról távozott.

Ám hiába a rúzs, a róla készült fotón jól látszik, hogy felső ajka tejeszacskóként gyűrődik össze a szépészeti beavatkozások következtében.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A bulin részt vett még Lindsay testvére, Ali Lohan, valamint Mario Lopez és Brittny Gastineau. Az este folyamán pedig a sztár Sevin Nyne nevezetű önbarnító krémjét is bemutatták.

Ezt is szeretjük