Lindsay Lohan volt a 2000-es évek legbájosabb tinisztárja - Így tönkretette az arcát a plasztika
Lindsay Lohanre ma már rá sem lehet ismerni.

lindsay-lohan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan már egész pici korában, háromévesen kamerák elé állt, de akkor még csak gyerekmodell volt. A '90-es években több sorozatban is feltűnt gyerekszínészként, de az átütő sikert az Anyád-apád idejöjjön! című Disney-film hozta meg számára. Miután belépett a tinédzserkorba, továbbra is elárasztották szerepekkel, 2003-ban a Nem férek a bőrödbe, 2004-ben pedig a Bajos csajokban bűvölt el mindenkit. Azonban később egyre többet bulizott, alkohol- és drogproblémákkal küzdött, emellett pedig a szépészeti beavatkozások rabjává vált.

Így tönkretette az arcát a sok beavatkozás

A sztár még csak júliusban ünnepli 33. születésnapját, ennek ellenére a fotóin sokkal idősebbnek néz ki. Az alábbi, összehasonlító felvételen inkább egy negyvenes éveiben járó nő néz vissza ránk jobb oldalt, nem pedig egy harmincas.

Lindsay Lohan 2003-ban és 2018-ban.
Lindsay Lohan 2003-ban és 2018-ban.
Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images, Gareth Cattermole/MTV 2018/Getty Images

Lindsay Lohan élt már a botox és az arcfelvarrás lehetőségével is, emellett pedig az ajkait is feltöltette. Míg régen sokkal vékonyabb volt a szája, most jóval vastagabb. Persze, nemcsak a beavatkozások, hanem kicsapongó életstílusa is hozzájárult ahhoz, hogy nem néz ki túl jól a bőrében az egykori tinisztár.

Bár volt idő, amikor egyáltalán nem árasztották el szerepekkel, most úgy tűnik, szeretne visszatérni a filmiparba. 2018-ban szerepelt a Sick Note című sorozatban a Harry Potter egykori sztárjával, Rupert Grinttel, és 2019-ben mutatják be az Among the Shadows című horror-thrillert, melyben ő a főszereplő. 2019 januárjában pedig elindult az MTV-n a Lindsay Lohan's Beach Club című reality-je is. A műsor a Míkonoszon működő Beach Clubjának mindennapjairól szól.

Ezt is szeretjük