5 éve együtt jár egy pasival, de még nem találkoztak - Lindsay Lohan édesanyja a szerelméről mesélt
Dina Lohan össze akar házasodni a nagy szerelmével, akit még sosem látott.

dina-lohan-pasija-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan édesanyja jelenleg a Celebrity Big Brothert forgatja, ami azt jelenti, hogy a többi hírességgel egyetemben ő is beköltözött a valóságshow villájába. Dina Lohan a legutóbbi adásban egy igazán meglepő dolgot árult el a szerelmi életével kapcsolatban, amin nem győztek hüledezni a villalakók.

Még sohasem találkozott a pasijával

Dina Lohan elárulta, hogy öt éve együtt jár élete szerelmével, azonban a valóságban még sohasem látta a férfit. Csak úgy kerekedett a többi híresség szeme a kijelentése után.

- Alig vártam már, hogy mesélhessek nektek a kedvesemről. Már öt éve együtt vagyunk, annak ellenére, hogy még sohasem találkoztunk. Minden egyes nap beszélünk, néha órákon át! Annyira egy hullámhosszon vagyunk.

Tudjátok milyen az, amikor állandóan beszéltek valakivel, és teljesen kiismeritek? Na, a mi viszonyunk éppen ilyen. A párom San Franciscóban él, így csak telefonon tartjuk a kapcsolatot. Nem videochatelünk, szóval csak a hangját szoktam hallani - mesélte a hüledező hallgatóságnak.

Amikor rákérdeztek, hogy miből gondolja, hogy olyan ez a fickó, amilyennek mondja magát, ezt válaszolta:

- Biztos vagyok benne! Amúgy csak azért nem videózunk, mert nincs iPhone-ja, nem mindenki engedheti meg magának. De esküszöm, ő igaz, nem vagyok őrült. És tudom, hogy hozzá fogok menni feleségül. Ő az igazi. Már az édesanyjával is beszéltem - mondta a villalakóknak, akik továbbra is elég szkeptikusan álltak Dina nagy szerelméhez.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük