Linda Hamilton: „James Cameron feleségének lenni maga volt a pokol!”
Linda Hamilton, a Terminátorból ismert színésznő nemrég bevallotta, milyen volt az Avatar rendezőjével élni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

James Cameron nevét manapság sokan ismerik, a neves rendezőnek köszönhető ugyanis a mindenféle korábbi rekordot döntögető Avatar vászonra vitele.

Arra azonban már bizonyára kevesebben emlékeznek, hogy a férfi egykor a Terminátor Sarah Connorjának, azaz Linda Hamiltonnak volt a férje. Nem úgy az 53 éves színésznő, akinek emlékeiben még mindig élénken élnek a Cameronnal együtt töltött időszak nyomasztó emlékei.

A siker tönkretett mindent

Ugyan a páros már a Terminátor-filmek alatt összemelegedett - James Cameron rendezte ugyanis mind az 1984-es Terminátort, mind pedig a hét évvel későbbi folytatást -, sőt, 1993-ban közös lányuk, Josephine is világra jött, csak 1997-ben házasodtak össze. Ugyanabban az évben, amikor a rendező piacra dobta a Titanicot, amivel végül 11 Oscart gyűjtött be. Ám a frenetikus siker váratlanul érte a sztárpárt, és Hamilton állítása szerint csak rosszat tett a kapcsolatuknak.

- James Cameron feleségének lenni akkoriban maga volt a pokol, mindenféle szempontból. A sikerre én sem voltam rá felkészülve, és Jim sem. Állandóan azon aggódott, nehogy valamiképpen tönkretegyem a karrierjét, ami már eleve hülyeség, hiszen nem voltam rászorulva a kegyeire, színésznőként megálltam a lábamon - mesélte a sztár a Lady magazinnak.

Nehezen dolgozta fel

Arról is beszámolt, mennyire gyűlölte a vörös szőnyeges eseményeket, ahol vidáman kellett mosolyognia, miközben a kapcsolatuk a háttérben darabokra hullott.

- Parádézás, vacsorák - állandóan Jimet kellett kísérgetnem a titanicos időkben. Utána évekig nem tudtam úgy sminkelni, hogy ne fogjon el a reszketés, mert minden egyes díjkiosztót gyűlöltem - fakadt ki.

Végül 1999-ben váltak el. A következő évben pedig Cameron, immáron ötödik alkalommal, kimondta a boldogító igent, ezúttal Suzy Amis színésznőnek - akivel, mint kiderült, történetesen a Titanic forgatásán melegedett össze. Bár azóta együtt vannak, ráadásul három gyermekük is született, Hamilton óva inti az asszonyt. Szerinte ugyanis exe mindig azokra a nőkre hajt, akiket nem kaphat meg. Persze lehet, hogy még mindig a megcsalt feleség beszél belőle.
Ezt is szeretjük