A Terminátor bombázója volt - Így néz ki ma a 62 éves Linda Hamilton
Még mindig nagyon vagány a széria Sarah Connorja.

linda-hamilton-terminator-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Linda Hamilton a kilencvenes években robbant be a köztudatba, a Terminátor című filmekkel, ahol ő alakíthatta a vagány Sarah Connort, John Connor édesanyját.

Így néz ki ma Linda Hamilton

A színésznő már 62 éves, azonban még mindig kirobbanó formában van. Valószínűleg éppen ennek köszönhető, hogy a legújabb Terminátorban is szerepet kapott Arnold Schwarzenegger oldalán. Ezúttal azonban nem a német színész kerül a film középpontjába, sőt, az akciófilm legújabb klipjéből kiderül, hogy Gabriel Luna alakítja a vörös szemű gépembert.

linda-hamilton-terminator-2019-nagy
Fotó: Getty Images Hungary

Linda Hamilton egyfajta mentorként szolgál az új szereplőknek, a Grace-t alakító Mackenzie Davis-nek és Daninek, azaz Natalia Reyes-nek. Arnold Schwarzenegger is visszatér, ugyanis a trió őt kéri fel arra, hogy segítsen nekik életben maradni, és vélhetően legyőzni az új Terminátort.

A rajongók már nagyon várják a dupla trilógia befejezését, a CinemaConon is kitörő örömmel fogadták Schwarzeneggert és partnernőjét, Linda Hamiltont. A színésznő nagyon sok dicséretet kapott a külseje miatt, a hozzászólók szerint 10-15 évet legalább letagadhatna a korából, ami főként a hibátlan alakjának köszönhető.

Arnold Schwarzenegger sem volt mindig akciósztár

Linda Hamilton partnerét hatalmas bicepszekkel ismertük meg, pedig fiatalkorában nem volt egy izomkolosszus. Nézd meg a fotóját!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük