A Dallas Samanthája szívszorító hírt jelentett be: elhunyt 56 éves fia
Linda Gray közösségi oldalán vallotta be, hogy szeretett fia elhunyt.

linda-gray-cover

Linda Gray, a Dallas Samanthája két gyermeket hozott a világra, fia, Jeff Thrasher 1964-ben, lánya, Kehly Sloane 1966-ban született. A színésznő szomorú hírt jelentett be, ugyanis idősebb gyermeke örökre lehunyta a szemeit.

Linda Gray fia 54 évesen hunyt el

Egy édesanyának nincs nagyobb fájdalma annál, mint ha elveszíti gyermekét, Linda Gray is nehezen éli meg ezt az időszakot. Instagram-oldalán jelentette be, hogy fia elhunyt. Szép szavakkal búcsúzott: "Ő volt a legkedvesebb, legviccesebb és legédesebb ember. Annyi szeretetet hozott ebbe a világba, és mindenki imádta őt!" - fogalmazta. Két fotót is feltöltött, az elsőn gyermeke látható hátulról, ahogy éppen biciklizik, a második fotót egy tengerparton készítették, a homokba Jeff nevét vésték be, ami köré egy szívet is rajzoltak.

A színésznő nem árulta el a posztban, hogy 56 éves fia pontosan miben hunyt el, Ausztrália egyik legnépszerűbb női életmódmagazinja, a 9Honey információi szerint a férfi leukémiában szenvedett. Többen részvétüket nyilvánították, Victoria Principal, a Dallas Pamelája ezt írta kolléganőjének: "Linda, nagyon sajnálom, hogy elveszítetted Jeff fiadat. Fogadjátok az egész családoddal őszinte részvétemet. Jeff különleges lélek volt, szebb lesz vele a mennyország."

Linda Gray és fia, Jeff 2001-ben.
Linda Gray és fia, Jeff 2001-ben.
Fotó: J. P. Aussenard / Getty Images Hungary

Jeff tévéműsorok rendezőjeként és producereként tevékenykedett, olyan műsorok fűződnek a nevéhez, mint a The Amazing Race Canada vagy a Canada’s Smartest Person.

Hírességek, akik korán megözvegyültek

Sajnos több híresség korán elveszítette házastársát.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük